- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koobaasz
csendes tag
válasz
gameresboy #4842 üzenetére
Szia gamEREsboy
Mennyire kicsi az a szoba?
En bátyámnak vettem anno egy ekkora tv-t és úgy gondoltam mint Te is hogy elég az. De nem.
Ezek olyan kicsiknek tűnnek , de te tudod mivel van egy hangulata a kis képernyőn nézni valamit, össze bújva a családdal
Meglepődtem hogy 138eFt az ára, a 40DS630E 119eFt-ért már elérhető. Ezek az LCD-k olyan vékonykák, nézd meg egy üzletben kitéve mindkét méretet és úgy dönts, nehogy később megbánd. Persze fordítva is, ne vedd meg a nagyobbat olcsóbban ha túl nagy oda ahova szánod.
Én 42es plazmát cseréltem le és nem a 40est választottam pont ebből az okból. Jól döntöttem, kell az 50es a 6x4m-és szobamba. -
válasz
gameresboy #4842 üzenetére
Szia!
600/630-as sorozat ajanlott tipus!
-
oszy
veterán
válasz
gameresboy #4066 üzenetére
Ezt a videót is megtaláltad?
-
junior11
veterán
válasz
gameresboy #4066 üzenetére
Itt próbálkozz, hátha tudnak segíteni [link]
-
asanotadanob
tag
válasz
gameresboy #3639 üzenetére
Rossz jelet ad ki a gép. 1080p/24 Hz-t kellene kapnia a TV-nek, hogy ne reccenjen meg a lejátszás.
Próbáld meg Kodival, ott állítsd be a Lejátszás menüben a Képfrissítési frekvencia igazítása filmhez, illetve a Lejátszás szinkronizálása megjelenítőhöz menüpontokat így:Szerk.: utóbbit is pipáld ki. És szerintem a vlc-t felejetsd el, elavult. Ha a Kodi nem tetszik, akkor inkább MPC-HC
-
asanotadanob
tag
válasz
gameresboy #3593 üzenetére
Mivel játszod le a filmeket? Be van benne állítva a kadenciahelyes lejátszás? Mit ír a TV, ha lejátszás közben nyomsz egy "I" (info) gombot, hány Hz-n megy a lejátszás?
-
adm
őstag
válasz
gameresboy #726 üzenetére
szombaton vettem meg, úgy hogy egyelőre korlátozottak a tapasztalataim.
+ a káva keskeny és elegáns, csak a status ledek látszanak,
+ brutál felhősödést én nem látok, egészen homogén a háttérvilágítás,
+ a kép rendben van, szebben skálázza fel az sd-anyagokat mint számítottam rá, az igazán jó bd-ripek kivételével azért elmosásra lehet számítani,
+ a menü egyszerű, átlátható és logikus (talán csak a csatornalista szerkesztést kellett keresnem)
+ bemenetenként + fénykép/médialejátszó külön lehet a képet beállítani (- de csak 1 egyéni profilt lehet létrehozni, pl sporthoz),× nekem semleges az ips gyengébb feketéje, én a monitoroknál hozzászoktam,
× nem egy sebességbajnok, de ritmusosan teszi a dolgát, úgyhogy megszokható,
× a médialejátszás korrekt (a ph-s csomagból nekem, a divx@1,5mbps-t egyáltalán, a killa-sample@33mbps-t akadozva játssza le, elvileg 25,6mbps-ig nem lehet gond), mkv, mp4, m2ts rendben és a felirat/hangsáv váltás is egyszerű
× a nagy távirányító teljesen átlagos, keményebbek a gombok és határozott a nyomáspont, a kicsi jópofa, de pl. epg csak hangutasítással elérhető rajta. egyiken sincs háttérvilágítás.- felhasználói fiókot kell csinálni és kezdőképernyőt kell választani egy tv-n, (mondjuk elvileg hang és/vagy kamera kép alapján tudja azonosítani a felhasználót)
- kikapcsolás időzítést csak menüből lehet beállítani, nincs dedikált gomb és nem találtam rá megoldást
- az adott program/vagy műsorfolyam végén kikapcsolás funkció nincs,
- felvétel kizárólag 160gb-3tb-os hdd-re, se memóriakártya, se pendrive,
- a tv saját gombjai eléggé elvannak dugva,nálam az LG 42LB671v volt az utolsó ellenfél, de bevallom én az MM-ben mindigtv-s forrás alapján méterekre egymástól nem láttam képminőségbeli különbséget.
a webos biztos, hogy pofásabb és frissebb, de most az 5 év gari többet ért nekem. 3d nem érdekel.hálózatra és pc-re kötés holnap következik.
mod: igen, kezd hiánycikk lenni, két panashop-ban is már csak a bemutató darab maradt, ed-ban még bőven van a honlap szerint. MM-ban van ASM651 +10k-ért, 4 szemüveggel és az eladók szerint valamivel szebb képpel.
-
Technoman
őstag
válasz
gameresboy
Ajánlott modell: IPS, passzív 3D, USB felvételi lehetőség.
Egy időben hiánycikk is volt. -
ht42
senior tag
válasz
Itt aszongyák, hogy ajánlott...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest