Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attic

csendes tag

válasz Pokesz007 #7906 üzenetére

Kb 2 hete megvettem. Összeségében felemás a benyomás. Nekem a My Home Screen OS és a távirányító nagyon nem jött be, de meg lehet szokni (Lg Web OS nálam a favorit). Egyébként relatíve gyorsan áll fel a TV, egész fürge, de pl. nem sok elérhető app van (mondjuk ezt tudtam előre), illetve a böngészés vele nem túl gyors és felhasználóbarát.

Képminőség: Esti filmezéshez nem igazán jött be, bevilágít. Egyébként a színek egyebek terén szerintem rendben van. PS 4 Pro-n hajtottam meg, nem találtam különös kivetnivalót.Annyit hozzátennék még a dologhoz, hogy kalibrálással nem nagyon vesződtem a gyári alapbeállításokat használtam esti filmezéshez. Egy kis keresés után találam beállítás leírásokat, majd hétvégén kicsit elszöszölök vele, talán javíthat a fekete.

Anyagminőség: A Tv anyagminősége rendben van szerintem(nem recseg ropog) és 5 év kiterjesztett garancia van rá.

Gondolkoztam nagyon, hogy visszaviszem a Panasonic TV-t és elhozok egy jól árasított Sony FX85-öt, de végül pont úgy döntöttem, hogy nem éri meg nekem ezt a többlet kiadást (mivel kb filmezésre és PS4-hez használom, szóval nem sűrűn).

Igértem egy rövidebb beszámolót a TV-ről, pár képpel, ha megvan megosztom a fórumon. Sajnos ebben az árkategóriában 150-200K IPS - Edge LED uralom van és kompromosszimokat kell kötni. A gyártók részéről eléggé látszik az a fajta hozzáállás, hogy az OLED/QLED irányba terelnek és ezért a pénzért ez van...

Javaslat: mivel nem igazán láttam FX700E-t kiállítva vásárlás előtt én sem, ezért javaslom, hogy rendeld meg nyugodtan. Ha mégse jön be, akkor küld vissza és egy FX780 vagy egy Sony XF85 biztosan jobb lehet, de akkor már inkább OLED/QLED.

Új hozzászólás Aktív témák