Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TONY68
csendes tag
Nos volt szerencsém
''Hali01'' poriggyalázott FZ20-asát megszereznem. Az első komoly bevetés egy 20 órás szlovákiai kiránduláson volt. 2 akksival indultam -1 eredeti 1 utángyártott-. A kettő kb 8 órát bírt, 400 képet csináltam, aminek felét töröltem is. Na meg állandóan próbálgattam a masinát. Vakut ekkor még nem használtam. Kb 45 perc töltés után még csináltam vakuval ~60 kockát, aminek szintén felét töröltem és még nem merült le az újratöltött. Az utángyártott valamivel -45 perc- tovább bírta mint az eredeti. Az meg eszembe sem jutott hogy a keresőjét használjam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
''Hali01'' poriggyalázott FZ20-asát megszereznem. Az első komoly bevetés egy 20 órás szlovákiai kiránduláson volt. 2 akksival indultam -1 eredeti 1 utángyártott-. A kettő kb 8 órát bírt, 400 képet csináltam, aminek felét töröltem is. Na meg állandóan próbálgattam a masinát. Vakut ekkor még nem használtam. Kb 45 perc töltés után még csináltam vakuval ~60 kockát, aminek szintén felét töröltem és még nem merült le az újratöltött. Az utángyártott valamivel -45 perc- tovább bírta mint az eredeti. Az meg eszembe sem jutott hogy a keresőjét használjam