Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
...akkor folytatom, más szemszögből

Nem kompakt, hanem SLR like. Nagy, és orrnehéz, DE:
2.8 blende akár teljes 12x-es tele-ben is! Optikai kép stabilizátor, ezzel együtt akár 1/30-ad záridőt is ki tudsz tartani teleben! Ezt akkor fogod értékelni, amikor másik géppel, aminek nincs ilyen világbajnok objija, se stabi, zoomolsz 10x-esen aztán csak az 1/500 feletti záridős képek nem fognak bemozdulni! (azaz rengeteg képet nem fogsz tudni elkészíteni!)
Aztán remek képminsőgé, részletgazdag képek, köszönhető a Leica objektívének, meg a kicsi zajszűrésének, ergo, olyan szép, részeletes képeket fogsz látni mint, amit más hasonló árban létvő géppel messze nem! Emiatt zajos az Iso200 (kicsi zajszűrés), de Istenem, mennyire jó is ez, hogy így csinálták! (jobb az ha agyon van szűrvve, ''jujj de jó nem zajos'', de a zöld pázsit csak egy összefüggő zöld paca...)
És ez a lényeg.
Menü nekem bejött, nagyon gyorsan megszoktam, és pillanatok alatt tudok benne navigálni (FZ5-öm van, asszem egyformák). Amúgy, basszus, a repülő darázsra ráfókuszált az FZ5!
Mindenhol f8 a rekesz (ilyen ár/kategóriában, meg feljebb is), ezt nem is értem.
A fekete nem is olyan csúnya. Ez a gép most 88000, piacradobáskor 180000volt! Ez a nem mindegy. És még mindig a legjobb.
Tényleg nagy, akkor már vennék egy 350D-t. De hányszor is drágább az?
Mutass még egy gépet, amit ilyen árban vennél e helyett. Én nem tudok ilyenről...
Majd ha kezedbe fogsz egy másik gépet (ilyen kategória), használod, csinálsz vele egy két képet, megnézed...és használod a gépet!, majd akkor rá jössz, hogy mennyire jó is ez! Az a kevés kompromisszum simán, messze megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gran Turismo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fűnyíró topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest