- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
rostiron #1870 üzenetére
Azt tudom leírni, hogy hogyan sikerült az én 100 éves HP Laserjet 1010-es USB-s nyomtatómat összehozni a 3G-vel.
Elsőként a nyomtatót simán telepíteni kell Windows alá (legjobb közvetlen USB kábellel összedugva), hogy a gépen a megfelelő driverek meglegyenek.
Ezt követően csatlakoztasd a nyomtatód a router USB portjára.
Ezután: Vezérlőpult/Eszközök és nyomtatók/Nyomtató telepítése.
A keresés végig fog futni, nem találja meg a nyomtatót, így kattints "Az általam keresett nyomtató nem található a listában" linkre.
Legalsó menü, kézi/helyi telepítés - "Szabványos TCP/IP port".
A "Szabványos Network Card" helyett "Egyéni" választása. Beállítások: 192.168.... - vagyis az USB-s router IP címe, Raw, 9100-as a Port száma.
Válaszd ki pl. a HP 1010-es drivert, és hagyd jóvá, hogy a "Jelenlegi illesztőprogram használata"
Adj ÚJ nevet a nyomtatónak, OK.
Kb. ennyi - nekem így működik minden gépről itthon, de ezt driver telepítés + nyomtatóport varázslást minden gépen meg kell csinálni. -
-
-
-
-
attilav2
őstag
válasz
rostiron #1559 üzenetére
Mostmár a prometheussal forgathatsz magadnak amilyet akarsz és a webfelületen frissítheted. Ha nem akarsz linuxot felrakni hozzá akkor csinálhatod WSL2 alatt(WSL1 lassú úgyhogy mindenképp a WSL2-t ajánlom ha win alatt akarsz fordítani) WSL leírás itt: Link
Bele kell férjen a fw kicsivel kevesebb mint 8mb-ba, ajánlom irányadónak a build configot az (#1543) (#1544) (#1545) postjaimban levő templates.config -ok alapján megcsinálni, attól függően mit akarsz beletenni (smb vagy nfs, meg pár kisebb dolog) és akkor talán beleférsz a 8mb-baDe az itt linkelt kész C5_v4 fw-k némelyikénél a 4pda orosz fórumon csatolva van a templates.config tartalma, az alapján is próbálkozhatsz.
Azt azért írd le hogyan csináltad a TFTP-zést, mások okulására, a téglásítás elkerülésére. -
attilav2
őstag
válasz
rostiron #1538 üzenetére
Szerintem várd meg woodworm vagy intruder2k5 véleményét a dologról, a linkelt orosz fórumon le van írva a felrakás menete de nem tudtam értelmezni hogyan is kellene. Lehet legjobb az lenne ha woodworm vagy intruder2k5 szerezne ilyen routert és nekiállna kísérletezni, még az is előfordulhat hogy soros kábellel kell majd éleszteni, én várnék a padavanosítással az okosok véleményéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Autós topik
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest