- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha kizárólag magadnak csinálod, akkor nem sok. Úgy simán beleteszed azt az egyet amit használsz, és kész. Mondjuk ilyen alapon nekem kéne bele Transmission se, DLNA se, meg sok más se, mert úgyse használom. De ha közzéteszed, akkor jó ha van, mert ki tudja, ki melyiket használja. Bár Padavan-ban elég gagyi módon van megoldva ez az egész skin téma, mert cookie alapon tárolja a beállításokat, és ha egy gépen beállítod, más gépről megnyitva megint az alap téma fog megjelenni, ahogyan cookie törlés után is. Már pedig mondjuk én mindig törlöm a cookie-kat böngésző bezáráskor, ez be van állítva Firefox-ban. Viszont annyiból meg szerencsém van ezzel, hogy én a grey2-theme -t használom, azt szeretem, és alapbeállítás szerint is az jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- talmida: My Art II.
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest