-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyurka6 #3230 üzenetére
Tudtommal nincs, de leírhatom röviden, hogy én, hogy szoktam csinálni.
Először is kell neki egy ext3 vagy ext4 partíció, ezért nálam a routerre kötött HDD két részre van osztva. Az entware rendszernek van 1GB, a maradék pedig az adatoknak. Az 1GB-os partíció kötetcímkéje SYS, így az alapértelmezetten a /media/SYS mappába csatolódik fel. Ezen a köteten létrehozok egy opt nevű mappát, akár a firmware-be forgatott Midnight Commander-el, akár az alábbi paranccsal:
mkdir -p /media/SYS/opt
Ezután az Advanced Settings -> Customization -> Scripts oldalon, a Run After Router Started script végére beírom az alábbi sorokat:
### USB Mounting & Entware Start
sleep 5
mount -o bind /media/SYS/opt /opt
/opt/etc/init.d/rc.unslung startEzután pedig vagy kell egy restart, vagy az utolsó előtti sort le kell futtatni terminálban is, és készen is áll a rendszer, az entware telepítésre. Jelenleg ez az aktuális entware tároló, a telepítés tehát így néz ki:
cd /tmp
wget https://bin.entware.net/mipselsf-k3.4/installer/generic.sh
chmod +x ./generic.sh
./generic.shEz a script körülbelül fél perc alatt lefut, és már használható is az opkg parancs, azzal pedig azt telepítesz amit szeretnél. Röviden tehát ennyi.
**********************************************************************************
Alternatív megoldás, ha nem tudsz most HDD-t particionálni, mert mondjuk sok adat van rajta, de jelenleg is ext3 vagy ext4 rendszerű a lemez, akkor simán hozz létre rajta egy opt mappát, és az aktuális csatolási pontot behelyettesítve tedd azt a startup scriptbe. Tehát...
### USB Mounting & Entware Start
sleep 5
mount -o bind /media/HDD_eleresi_utvonal/opt /opt
/opt/etc/init.d/rc.unslung start -
-
válasz
attilav2 #3224 üzenetére
Igaz nem 128MB-os ASUS-on, de a 256MB-os Xiaomi-n kettő is fut belőle, az egyik csak néha letölt 1-2 torrent, seed-eli 1-2 napig és annyi, a másik meg folyamatosan seed-ben tart 250+ darab régi torrentet, napi ~10GB adatforgalommal. Most épp 58 napja megy folyamatosan, de máskor sem szokott elszállni.
-
válasz
attilav2 #3222 üzenetére
A lánc elején és a végén a default input policy-ra vonatkozó parancsok vannak, nem feltétlenül szükséges a használatuk, elvileg enélkül is ez az alapbeállítás.
iptables -D INPUT -j DROP
...
iptables -A INPUT -j DROPÉn egyébként másképp oldom meg az entware-t, abszolút az Allow Run menü kihagyásával, de persze így is tökéletes. Ha torrentezni akarsz a routeren, javaslom kipróbálni majd a qBittorrent-et is.
-
Azért az tök furcsa, nekem legalábbis, hogy Alexey, vagyis alxdm napi szinten jár a 4pda-ra, de semmit sem aktív. OK, volt egy nagyobb kihagyása május közepétől úgy augusztusig, vagy szeptemberig, de azóta gyakran jár fel, csak teljesen inaktív.
-
-
válasz
attilav2 #3197 üzenetére
Kellett emlegetni... Bár sok minden nem történt, de mégis valami. [link]
Meg ahogy nézem a Zanezam repo is aktív.
-
-
-
válasz
attilav2 #3197 üzenetére
Hogy őszinte legyek nekem nem igazán tetszik egyelőre ez a Mahtab repo, túl bugosnak találom. Ugyan fordítottam belőle fw-t, de én jelenleg még nem álltam át, továbbra is az utolsó Alexey buildet használom élesben, de a teszt routeren is az van. Amúgy meg a Mahtab fordítás miatt ugyan tettem fel Kubuntu 18.04-et, de egyébként meg Debian 10.10 rendszert használok, azon eddig nem volt gondom, első indításkor mindent feltett magának a Prometheus, és rendre le is fordulnak alatta az fw-k. És igen, eléggé halottnak tűnik most a Mahtab repo is.
-
-
-
válasz
z123456789 #3175 üzenetére
Amit érdemes lenne beállítani ilyenkor, az talán a tűzfal log-olás: [kép]
Aztán van egy olyan, hogy "Network Service Filter". Sosem próbáltam, de ha jól látom itt tudsz felvenni olyan szabályokat, amik adott LAN kliens felől adott cél IP (tartományba?) irányuló forgalmat tiltják. [kép]
Illetve ha a fentebbi nem segít, akkor jöhetne az iptables script, ami meg ide tudsz beilleszteni: [kép]
Amúgy van a Padavan-ban connections log is, azt néztétek? [kép]
-
válasz
z123456789 #3173 üzenetére
Mármint bizonyos cél IP tartományt szeretnél korlátozni, elérhetetlenné tenni? Gondolom iptables szabállyal megoldható, amit a firewall scriptbe kell beírni, de nem én leszek az, aki ezt megírja neked.
-
-
válasz
trance89 #3042 üzenetére
Nem kizárólag Neked válasz, csak itt beszéltünk róla.
Még a múltkor összedobtam egy Dark WebUI-t qBittorrent-hez, pontosabban egy másik meglévőt alakítottam át, de belinkelem ide is, hátha valaki még használ ilyet a routeren.
-
-
-
Na, én is összeraktam Xiaomi Mi Router 3G, és ASUS RT-AC57U (RT-AC1200GU) típusokra az új fw-t, egyben kitakarítottam a tárolót is, a sok régi firmware-t töröltem, az eddig használt forrásokból csak a legfrissebb verziók maradtak meg, és csak a Gbit-es routerekre.
Részletek a másik topikban, és a tárhelyemen: Padavan firmware's
-
-
válasz
attilav2 #3150 üzenetére
Áhh, elengedtem a Prometheus-t, nem fogok annyit tákolni. Ha nem megy, nem megy. Viszont a Mahtab repo a full skin csomagot tartalmazza, úgyhogy azt ki kell cserélni lite-ra, különben nem fér bele az entware. Xiaomi 3G-re már leforgattam egyet, úgy néz ki ebben minden OK.
-
-
válasz
attilav2 #3140 üzenetére
Köszi a választ!
A fordítás menete megvolt, csináltam már így is (korábban másik repoból), csak kényelmetlenebb mint prometheus-al, azért próbálok ragaszkodni ahhoz. De úgy néz ki, ha annak a fejlesztője sem igazodik a megváltozott helyzethez, akkor lassan el kell engedni, és nativan kell csinálni tovább.
-
Nos, Kubuntu 18.04 alatt nekem is lefordult a Mahtab féle Padavan-ng, Prometheus alól indítva a build-et, de Transmission-el nálam is hibára fut. Azt hiszem én ezt egyelőre mellőzöm, tökéletesen elvagyok még az Alexey féle fw-vel.
-
-
válasz
attilav2 #3119 üzenetére
A logó csere szándékos, de kókányolva oldotta meg, simán csak felülírta az asuslogo.png file-t a xiaomi logóval. Én külön, új file-okat hoztam éltre, a hozzájuk tartozó kofiggal, mert pl. TP-LINK-hez nem is volt saját logó Padavan-ban, de a többit is megoldottam normálisan, tehát felismeri a rendszer a router típusát, és annak megfelelő logót tölt be. Szerintem Xiaomi routere van a tagnak, és ezt akarta alapértelmezett logónak. Ennyi... A hibás megjelenés oka, hogy az asuslogo.png mérete teljesen más, eltér az összes többi logóétól, így a sima file felülírás ezt eredményezte. A konfigot is hozzá kellett volna igazítani. Ez tréül sikerült neki.
-
válasz
lopertpeter #3117 üzenetére
Ja igen, én szokás szerint, az Aria2 kivételével mindent belepakoltam volna.
-
-
válasz
Intruder2k5 #3112 üzenetére
Nincs előrelépés... [kép]
Mindennek a tetejébe tegnap még a Debian-t is frissítettem 11-es verzióra, de annak meg valami phyton-akármi csomag is hiányzott a Prometheus futtatásához, szóval ment vissza a 10.10-es. Ez az "aclocal" viszont ott is megakaszt, így egyelőre hiába van új repo.
-
-
válasz
z123456789 #3108 üzenetére
Szerintem sehonnan, kétlem, hogy a kifelé irányuló forgalomból a router bármit logolna. Minden esetre a gépeket azért átnézném, víruskergetővel, adware, spyware, meg mindent is irtókkal.
-
válasz
z123456789 #3106 üzenetére
Ehhez tudni kéne milyen eszközről történt a DDoS támadás, és legfőképp azt kéne megtisztítani, újratelepíteni, stb. Ez lényegében bármi lehetett a LAN-on.
-
válasz
z123456789 #3103 üzenetére
Szia!
Az Administration -> System menüben felül, de távolról nem elérhető, nem is látszik, így esetleg SSH-n tudsz jelszót változtatni, ha oda be tudsz lépni. Bár ha tényleg DDoS támadás történt a hálózatról, akkor azon már a jelszóváltoztatás nem segít, hisz akkor már bent van valami, ami kifelé ugyanúgy tud majd kommunikálni.
-
-
válasz
lopertpeter #3099 üzenetére
És tényleg, köszi!
Sajnos az egyszemélyes projekteknek ez az átka, mindig benne van a kockázat, hogy ráun a fejlesztő, de szerencsére legtöbbször akad valaki, aki továbbviszi az egészet.
-
-
Persze, az kell, különben nem tudja a router, hogy hova irányítsa a bejövő forgalmat. Vagy állíts be a szerveren fix IP-t, vagy pedig a routerben a DHCP szerverben kösd MAC címhez az adott IP-t, így az a gép mindig ugyanazt a címet fogja kapni. De anélkül szerintem menteni sem tudod a beállításokat, reklamálni fog a padavan, hogy hiányzik.
-
De ha az van amire gondolok (NAT Loopback hiba), akkor pl. a haver már elérheti IP-vel, mert Ő nem a Te LAN hálózatodról próbálkozik, hanem ténylegesen egy távoli kapcsolat jönne létre, másik IP címről. Szerintem próbáljátok meg, kérjétek meg a havert, hogy csatlakozzon...
-
OK, akkor az IP cím rendben van. Amikor csatlakozni próbálsz a 28960-as porton futó szolgáltatáshoz, akkor másik netet használsz? Tehát pl. mobilnetről próbálod?
Csak mert fentebb ezt írtad:
Ha ezt engedélyezem és beírom ide a 28960 portot scannelésnél nyitva van kiírva, de ugye ez mikor ip-vel csatlakozok ugyanúgy nem jön létre...
Nekem ebből az jön le, hogy valami NAT Loopback (Hairpin) hiba lehet.
-
Ez még mindig nem az. A kérdés, hogy a Padavan-ban itt látható WAN IP cím, egyezik-e azzal, amit ezen az oldalon látsz, a "Your IP" részben?
-
-
válasz
attilav2 #3072 üzenetére
Én az OpenWrt-vel sosem tudtam kibékülni, nem túl szimpatikus rendszer. Régebben még 1043ND-n és ASUS-on is felraktam néha, de nem lettünk barátok. Egyelőre nekem tökéletesen megfelel a Xiaomi & Padavan páros, még akkor is, ha esetleg nem jön hozzá több frissítés. De én azért bízom benne, hogy vagy folytatja Alexey, vagy majd szárnyai alá veszi valaki más, ahogy ez történt a Linaro repo elhalása után is.
-
-
-
válasz
Papamaco #3055 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, szerintem használd a RT-AC51U_3.4.3.9-099.trx verziót! Mondjuk jó lenne egy frissebb repóból fordított verzió, de sajnos ilyet nem találtam.
-
válasz
Papamaco #3052 üzenetére
OK, így már jó. Erre feltehető a Padavan, amihez az ASUS Restoration Tool programra lesz szükség, és persze a Padavan firmware-re. Ebből itt találtam egyet, vagy pedig fordítani is lehet saját összeállítást.
-
-
válasz
JoHn123 #3048 üzenetére
De, hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak, szerintem 500Mbps-t át kell, hogy vigyen! A fentebb írtak alapján is kizárt dolognak tartom, hogy annyit ne tudna, persze hozzátéve, hogy megfelelő klienssel és megfelelő körülmények között. Sőt ugye a 2.4 és az 5GHz sávokat együtt véve, szerintem ennek a netsebességnek a másfélszeresét (750Mbps) is át tudja vinni.
-
válasz
JoHn123 #3044 üzenetére
Mivel én meg alapból kábelpárti vagyok, így nincs is a tesztelésre alkalmas eszközöm, de ismerősnek TP-LINK Archer C5 v4-en (ami hasonló hardver, szintén AC1200) szintén Padavannal, 60-62MB/sec másolási sebesség összejött, kábeles kliensről WiFi-re. Nekem a leggyorsabb amit jelenleg WiFi-n tudok, a Redmi Note 8 telefonommal körülbelül ~230Mbps, de az ugye nem ac-s, csak 5GHz n szabványos.
-
válasz
trance89 #3042 üzenetére
Egyelőre a letöltést nem próbáltam még, most hasheli ezerrel az rtorrentből átrakott anyagot. Ha végzett akkor majd tesztelem azt is, kíváncsi leszek, de nekem is úgy tűnik, hogy jobban kihasználja az erőforrásokat. Főleg, hogy eddig egy elég régi repóból telepített rendszerem volt, abban nem volt friss az rtorrent se, de lusta voltam nekiállni a cserének.
Transmissiont én nem szeretem...
-
Amúgy én most váltottam rTorrent-ről qBittorrent-re a routeren, épp most pakolgatom át a letöltött anyagokat. Elsőre jónak tűnik, már az ellenőrzést is gyorsabbnak érzem, ráadásul mellette már tolja is felfelé a seed-et, de majd pár nap után több tapasztalat lesz vele. Meg ugye sokkal részletesebben konfigurálható a webes felületről is, és a beállított értékeket meg is tartja, még rtorrent esetén ez sajnos nem volt elmondható.
-
Új firmware Xiaomi Mi Router 3G routerre.
Mivel az Alexey repo immár 2+ hónapja nem frissül, így az alapokban továbbra sincs változás, viszont az Entware tároló ebben a hónapban is kapott egy upgrade-t, így az onnan származó csomagok (mc, curl, nano, mtr, htop, httping) frissültek a firmware-ben.
Letöltés itt: MI-R3G_3.4.3.9L-101-289c95a_with_MC.zip
Próbáltam összedobni egy firmware-t qbittorrent klienssel, de ez sajnos esélytelen, mert maga az entware csomag amit integrálni kellene a firmware-be, tömörítve meghaladja a 20MB-ot, ami nagyjából a maximális lehetséges trx méret. Szóval ez felejtős.
-
-
válasz
trance89 #3031 üzenetére
Úgy legyen!
Csak Tomato vonalon már volt szerencsém kétszer is belefutni ilyenbe, hogy abbamaradt annak a forknak a fejlesztése, amit épp használtam. TomatoUSB, Tomato by Shibby.
-
-
válasz
Intruder2k5 #3009 üzenetére
Továbbra sem történik semmi, ez nem jó jel.
-
-
Felül az összefoglaló elején találsz linkeket, amik különböző tárhelyekre mutatnak, ahol itteni fórumtársak által készített fw-k vannak. A legtöbben Alexey repóból fordítunk, így a frissítések az ottani commitok. Én egy lassan 10+ éves Lenovo T500 laptopon szoktam fordítani, T9900 Core 2 Duo proci, 8GB RAM, SSD, ezen nagyjából 50 perc a toolchain, és az fw is összetételtől függően 30-50 perc, a rendszer a legújabb Debian.
-
Azt tudjuk, hogy webesen nem megy fel a gyári fw-re, mert a fejlécben van valami ellenőrző kód, ami a Padavanban nincs, illetve nem fogadja el a gyári szoftver. De tftp-n fel kéne mennie...
Ha másképp nem megy, töltsd le a Hirens Boot Cd legújabb verzióját, az egy Live Windows 10, azt egy pendriveról futtatva, illetve előre rámásolva az ASUS restore tool-t, talán sikerül a flashelés.
Ja igen, portable Asus tool-t találsz a mega tárhelyemen. [link]
-
Nem tudom ez mi lehet, de szerintem próbáld meg egy másik firmware-el, aztán ha az sikerül, akkor annak már a webes felületéről a saját upgrade menüjéből tudod frissíteni az új verzióra.
-
Üdv!
Az ASUS Restoration Tool egy TFTP kliens, vagyis Linux-ban kiváltható akár terminállal is.
tftp 192.168.1.1
> mode binary
> put padavan.trxÉrtelemszerűen a fix IP beállítás itt is szükséges, a 192.168.1.x tartományban, és minden más lépés is ugyanaz, mintha az ASUS programját használnád. És igen, ha fordítasz, akkor RT-AC1200GU-ra kell fordítanod, az 100%-ban kompatibilis az RT-AC57U-val.
-
Beindult az uborkaszezon, lassan egy hónapja nincs új commit.
-
-
-
Hozzám került ma egy újabb Mi-R3G példány, és az én, egyik első publikált firmware-em volt rajta, még egy Linaro build, de már Midnight Commander-es verzió. Érdekes volt, kicsit meglepődtem...
-
-
-
-
válasz
trance89 #2994 üzenetére
Lehet akkor ez már más, de az is ilyen hiba volt, akkor transmission nélkül jó volt, és most május elején is hasonló volt. Nálam folyton ezzel a Doxygen-el volt baja, pedig az fel volt rakva, és mégis...
-
válasz
trance89 #2992 üzenetére
Ezzel először akkor találkoztunk, amikor a Transmission frissült 2.x-ről 3.0-ra a forrásban, szóval szerintem még most is ehhez van köze. Gyanítom az USB nélküli RM2100 fw-be nem forgatsz Transmission-t, ezért sem jelentkezik ott a hiba. Ha kiveszed a Mi-R3G csomagból, az is gond nélkül lefordul majd. Legalábbis pár hónapja ennek kapcsán jött elő ez...
-
válasz
Intruder2k5 #2964 üzenetére
Tegnap megint fordítottam egy firmware-t, de elsőre ismét elakadt a folyamat. Áttúrtam a 4pda Prometheus topikját, ott is jelezték a hibát, most meg a cmake hiányzott neki, szóval ha valaki belefut ugyanebbe, akkor...
sudo apt install cmake
-
Húha, hát ilyen routert még nem flasheltem, de ha még nem tetted rá a breed-et, akkor van rá esély, hogy a gyári bootloaderben van failsafe mód, akárcsak a Mi R3G-ben, azzal viszont csak gyári fw-t tudsz feltenni. De ezzel inkább várd meg trance89-et vagy woodworm-t, Ők jobban otthon vannak ezekben, jobban követik a 4pda fórumot.
-
Mellesleg van Redmi AC2100 is az aprón, akár új, bontatlan, jó árban.
-
-
-
válasz
Starchm #2958 üzenetére
Na, ez megoldotta! Mivel már a régi, Ubuntu 16.04 alapú rendszeren sem működött, így feltettem egy szűz Debian-t, az elérhető aktuális verziót, majd lefuttattam mindkét javasolt parancsot...
sudo apt install doxygen
sudo apt install autoconf-archiveUtána wget, chmod, start, és sikeresen lefutott. Köszönöm a segítséget Mindenkinek!
-
-
válasz
vargalex #2957 üzenetére
Igen arról van szó, de olyat nem csináltam eddig, fogalmam sincs, hogy működik. Lehet ideje lenne elkezdeni...? És az mennyiben lenne más? Az egy konténerizációs megoldás ha jól tudom, de ha a gazda rendszeren probléma van a build környezettel, akkor mi fog változni a dockerben?
-
válasz
attilav2 #2955 üzenetére
Ez csak részben igaz... Ahogy írod is, a doxygen telepítése nem oldja meg, de azt nem írtam sehol, hogy transmission nélkül sem fordul le. A múltkor én is arra jutottam, hogy ha nem teszem bele a transmission-t, akkor lefordul az fw, de ez még 2-3 hónapja volt. Most nem próbáltam anélkül, hisz értelme úgyse sok lenne, mert kell bele a transmission.
-
válasz
Intruder2k5 #2948 üzenetére
Ez sem nyert, ugyanaz a hiba. [kép]
-
válasz
attilav2 #2947 üzenetére
Ezt gondolom, mert a múltkor én is rájöttem, csak ez nem megoldás, mert hát transmission-el akarom fordítani. Mindegy, most feltettem Mint 18-at, ez Ubi 16.04 alapú, épp fordul a toolchain, majd meglátjuk... Voltaképp tök mindegy mi van fent, másra úgyse nagyon használom a Linuxot a gépen.
-
-
Megint valamit bekavartak Alexey repoban, ugyanott tartunk, mint pár hónappal ezelőtt, fw fordításkor megáll ezzel a hibával.
A rendszerhez nem nyúltam, frissítve sem volt az előző fordítás óta, de talán még elindítva sem, szóval kizárásos alapon a forrás módosult. Lehet fel kéne tolni valami Ubuntu 16 alapú rendszert, azzal talán nem lesz gondja.
Hmm, most néztem, a Mint 18 még Ubi 16.04 alapú, szerintem délután felteszem azt. Ja igen, jelenleg a Debian 8.11 van fent, múltkor erre downgrade-elve oldódott meg az ehhez hasonló hiba.
-
-
-
válasz
Dr. Romano #2922 üzenetére
Üdv!
Bár nem teljesen tiszta nekem ez az (Operation / Access Point Mode + Bridge / AP-Client + AP), de gondolom akkor DHCP-n kér IP címet a router egy másik eszköztől, így annak a DHCP kliens listájában tudod megnézni az IP címet. Illetve másik megoldás, hogy fix IP-vel konfigurálod a kliens módot, ha van erre lehetőség.
-
válasz
z123456789 #2903 üzenetére
Szia!
Ez nem RT-AC1200GU v2, mert olyan nincs is, hanem RT-AC1200 v2, tehát GU nélkül, és nem Gbit-es.
-
válasz
trance89 #2483 üzenetére
Napi régész... Csak olvasgattam a topikban, így válaszolok rá.
Szóval nem olyan régen csináltam screenshot-ot talán az egészről, itt megtalálható.
-
-
-
válasz
woodworm #2884 üzenetére
Meg kell legyen nála is minden, mert a /usr/opt mappa nem írható, tehát sem törölni, sem felülírni nem tudja. Csak annyi történt, hogy default állapotban ez van bind-elve az /opt alá, ő pedig most saját háttértárat mountolt oda, hogy saját entware-t telepítsen rá. De az eredeti helyen nem tud "kárt tenni" benne. [kép] [kép]
-
válasz
Gyurka6 #2881 üzenetére
Üdv!
A /usr/opt/etc/profile végén vannak ezek beírva, azt és a meghívott file-okat kéne átmásolnod a jelenlegi /opt mappán belül a megfelelő helyre.
Tehát ezt a két sort az aktuális profile végére:
cat /opt/etc/banner
/opt/bin/mymotd.shÉs a banner valamint a mymotd.sh fileokat is a megfelelő helyre. Előbbi a Xiaomi Mi Router 3G feliratért felel, utóbbi pedig az alatta megjelenő néhány adatért, mint LAN és WAN IP cím, MAC címek, SoC, RAM, stb. Értelemszerűen ha csak az előbbit szeretnéd, akkor elég a banner sor.
-
Bár nem vagyok egy IPv6 guru, de szerintem ez erre vezethető vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest