Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sikerült elég gyorsan beüzemelni az entware-t, az usb applications alatt az Allow Run Optware pontnál az entware-t kell beállítani. Majd a routeren partícionálni (linux partíció) és formázni (mkfs.ext4) a rákötött lemezt úgy hogy a kötetcímke Main legyen, majd a lemezen létrehozni az opt mappát, ezután lehúzni a lemezt, majd visszadugni és máris használható az opkg parancs. Innen puskáztam. Padavan wiki, How To Configure Routers Asus RT-N65U For Entware Usage
Utána már könnyedén felment az rtorrent az rtorrent-easy-install csomaggal, portot meg nyitottam az rtorrent-nek intruder2k5 egyik posztja alapján így:
iptables -I INPUT -p tcp --dport 51411 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p udp --dport 51411 -j ACCEPT
az alap porton hagytam egyelőre az rtorrentet.
Viszont intruder leírása így szól:
iptables -D INPUT -j DROP
iptables -I INPUT -p tcp --dport 51411 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p udp --dport 51411 -j ACCEPT
Nem értem miért kell az "iptables -D INPUT -j DROP" a portnyitások előtt (ezt a parancsot nem írtam be) ?
Hiszen az 51411-es portra vonatkozó két parancs megnyitja a portot, ezt ellenőriztem egy port tesztelő oldalon.Azt még hozzátenném, így hogy padavan alatt partícionáltam és formáztam a lemezt nem reklamált a rendszer mountoláskor az ext4 fájlrendszer olyan paraméterei miatt amelyeket a padavan nem támogat. Ez akkor fordul elő amikor Arch alatt formázom ext4-re a lemezt ekkor(ez minden linuxra áll szerintem amiben jóval újabb kernel van mint az padavanban) nem mountolja a padavan a lemezt addig amíg az ext4 fájlrendszer bizonyos paramétereit nem módosítom(erről írtam posztot, valahol ebben a topikban van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Gamepad
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest