- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
Új firmware Xiaomi Mi Router 3G routerre.
- Magyar nyelv támogatása
- Három választható torrent kliens, Transmission, rTorrent, és qBittorrent
- Valós 4 mag kihasználása az MT7621 SoC-ban
- Teljes RAM nyitott, 512MB használva
- Új NTFS driver, Samba/FTP ~80MB/sec, torrent 40-50MB/sec körül- Ja, és bódog április elsejét mindenkinek! Egyébként meg csak a szokásos, a Hadzhioglu repo mai állása szerint.
-
-
-
-
válasz
erikke17 #3842 üzenetére
Ezt felteheted rá: RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-4cf065d0ba_with_MC.zip
Minden működik benne, téglázni pedig nem tudod, mert az asus-okban ott van a tftp recovery mód, amit a gyári restoration tool is használ.
-
válasz
erikke17 #3840 üzenetére
Szia!
Padavan fw-ben nincs reklámblokkoló, legfeljebb ha utólag telepítesz rá valamit. Vannak ilyen scriptek szerte a neten, én személy szerint sosem próbáltam egyiket se.
Telepíteni ugyanúgy kell mint a Tomato-t, recovery mód, és ASUS Firmware Restoraton Tool.
-
válasz
jan herz #3838 üzenetére
Plusz a minap frissült az entware is, úgyhogy tegnap feltettem az ezzel frissített verziót is.
-
-
Ahogy nézem szergej vissza is vonta ezeket a commitokat, és a css file-ban újra 960px van.
-
-
válasz
attilav2 #3829 üzenetére
Igen, a szélességen változtatott, viszont most hirtelen úgy emlékszem pont az a ./bootstrap/css/main.css file amiben a logó mérete is meg van adva, tehát ha felülírod azzal, amit én töltöttem fel, akkor ez a commit "elveszik". Majd meg kell csinálnom a módosításokat újra.
-
válasz
attilav2 #3827 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy a routerből, a futó firmware-ből is ki tudom másolni ami kell hozzá, szóval készen is van: padavan-ng.tar.gz Bemásoláskor lesznek már meglévő file-ok is, azokat értelemszerűen felül kell írni a csomagban lévővel.
Ha a saját asus logód tennéd bele, akkor azt a...
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/common-theme/img/logo
mappába másold be, felülírva az ott lévőt. -
-
-
-
Ja, akkora gond azért nem lehet vele, hogy ne indulna el a router, de apróbb hibák azért néha beeshetnek. Jellemzően a színtémákkal szokott előfordulni ilyen, pl. volt, hogy összezuhant a skin, ki tudja mitől, aztán ugyanabból a forrásból egy újraforgatást követően meg már jó lett. Vagy volt olyan is, amikor valamiért egy színtéma se került bele az fw-be, szintén nem tudni miért.
-
Forgattam egyet RM-AC2100-ra, betettem az előző hozzászólásba. Viszont eszköz híján tesztelni ugye nem tudtam.
-
-
-
válasz
#60252516 #3807 üzenetére
Szia!
Én mostanában Prometheus nélkül forgatok, nem tudom Te, hogy csináltad. Illetve én még ténylegesen a Stepan Timofeev repoból forgattam, mert 02.28.-án töltöttem le onnan a forrást, buildeltem a toolchain-t, és még tegnap is abból forgattam a firmware-eket, szóval az aktuális állapotról nem tudok nyilatkozni, hogy hibamentes-e.
-
Akkor egy utolsó(?) összeállítás a jelenleg már nem elérhető Stepan Timofeev repoból.
Xiaomi Mi Router 3G: MI-R3G_3.4.3.9L-102-4cf065d0ba_with_MC.zip
ASUS RT-AC57U: RT-AC57U_3.4.3.9L-102-4cf065d0ba_with_MC.zip
ASUS RT-AC1200GU: RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-4cf065d0ba_with_MC.zip
TP-LINK Archer C5v4: TL_C5-V4_3.4.3.9L-102-4cf065d0ba.zip
Redmi AC2100: RM-AC2100_3.4.3.9L-102-4cf065d0ba.zip -
-
Hmm...
Nem tudom ez jó lesz-e nekünk, de ha jól rémlik ezzel a Hadzhioglu féle összeállítással elég sok baj volt.
szerk.:
Azt hiszem megvan a probléma gyökere: [link] -
válasz
attires #3798 üzenetére
Ne viccelj, semmi probléma, és természetesen köszi a véleményed! Mindenkinek az a jó, ha gyűlik a tapasztalat... Bevallom én élesben már régebben frissítettem, még tavaly volt utoljára újraindítva a router, de a tesztrouterre felteszek minden új összeállítást mielőtt közzéteszem, és röviden tesztelem is. Ez persze soha nem olyan mint a hosszabb éles használat, és nyilván nem is terjed ki minden funkcióra. IP vagy egyéb stream TV-m nekem nincs, szóval nem is használok IGMP proxy-t.
-
Február végi Xiaomi Mi-R3G fw, a szokott összeállítással.
-
-
-
Na szóval valami csak nem volt kerek a repoval, mert a fent említett 830f6601 commit is eltűnt, és helyette jött egy újabb libflac update, tegnapi dátummal. Most viszont már lefordul nálam is az aktuális állapot, pedig azóta nem nyúltam semmihez.
-
válasz
attires #3779 üzenetére
Én is próbálkoztam változtatás nélkül, de nekem úgy sem fordult le, tehát nem az én általam tett módosítások okozzák ezt, meg amúgy azok nem is olyan mélységűek. A hiba nyilván a gazda rendszerben keresendő, valami csomag hiányozhat nálam mint Debian, mint pedig Mint alatt, de egyelőre nem jöttem rá, hogy mi. Keresgettem 4pda-n is, ott is jeleztek hasonló hibát, de megoldásnak egyelőre csak az általánosan telepítendő csomagokat javasolta Stepan Timofeev, ami a readme-ben is le van írva, az pedig abban az esetben sem segített. Na de mindegy is, jelenleg nem sürgős a fordítás, azért bőven el lehet lenni az egy hetes firmware-el is.
-
De legalább azt sikeresen megoldottam ma, hogy az entware integrálásához már nem kell a prometheus, megy anélkül is.
-
-
-
-
-
Egy kis frissítés, a szokásos összeállításokban:
Xiaomi Mi Router 3G: MI-R3G_3.4.3.9L-102-6f23f5c_with_MC.zip
ASUS RT-AC57U: RT-AC57U_3.4.3.9L-102-6f23f5c_with_MC.zip
ASUS RT-AC1200GU: RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-6f23f5c_with_MC.zip
ASUS RT-AC1200: RT-AC1200_3.4.3.9L-102-6f23f5c_with_MC.zip
TP-LINK Archer C5v4: TL_C5-V4_3.4.3.9L-102-6f23f5c.zip -
-
válasz
body007 #3754 üzenetére
De, én azzal is inkább a gyári fw-t próbálnám első körben, és majd utána a Padavan-t, de persze ha úgy jobban tetszik, kihagyható a lépés, végül is mindegy. Nem mellesleg C5 v4-re volt valami "firstflash Padavan", és először azt kellett flashelni, majd a fullos verzió már mehetett rá ennek a saját upgrade menüjéből. De itt is csak azt tudom mondani, hogy ez a C5 v4, a C2-t sosem próbáltam.
Hogy van-e recovery mód az kiderül abból, hogy áttölti-e a firmware-t, vagy esetleg bele lehet lesni a hálózati forgalomba valami csomagelemző szpftverrel, pl. Wireshark, ott látod is, hogy milyen néven keresné a file-t a router, vagy egyáltalán érkezik-e be bármilyen kérés tőle.
A TFTP szervert a PC-n kell indítani, és értelemszerűen az abban megadott könyvtárba kell betenni a firmware-t, tp_recovery.bin néven.
-
válasz
Intruder2k5 #3753 üzenetére
Még az éjjel összedobtam egy újabb fordítást, de ez a tegnap előttihez képest csak apróbb módosításokat tartalmaz, szóval aki azt feltette, nem életbevágó a cseréje. Azóta jött még egy-két újabb commit, illetve ebben benne van összes színtéma, és az általam módosított script-eken történt némi fazonigazítás, "szépséghibák javítása", de semmi funkcionális változás nem volt.
Letölthető itt: MI-R3G_3.4.3.9L-102-c413016_with_MC.zip
Képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Amúgy ha valakit érdekel jött ki friss Breed loader is, legalábbis mióta én utoljára frissítettem, azóta több is. Megjegyzem feltettem a frisset, és ott vannak fordítási hiányosságok a Tampermonkey scriptben, van ami kínaiul jelenik meg, úgyhogy végül a 1338-as verziót tettem fel, az hibátlanul működik még a fordító alkalmazásokkal.
-
válasz
body007 #3752 üzenetére
C2-vel sosem volt dolgom, de C5-ön és általában eddig TP-LINK-en fordított volt a gyakorlat, tehát a PC-n kell a TFTP szervert indítani, és boot-oláskor a router ott keresi egy megadott címen és megadott filenéven a firmware-t, ha olyan bootloader van rajta, amiben van recoevry mód. Pl. a PC-nek fix IP cím, 192.168.0.66, majd a szerver könyvtárába beteszed a firmware-t tp_recovery.bin néven, és így indítod a recovery módot a routeren. Ha minden klappol, akkor áttölti a firmware-t, rögtön flasheli is, és visszaáll a gyári állapot.
https://openwrt.org/toh/tp-link/archer_c5_v4#installation_via_tftp_recovery_mode
-
A reset-et, hogy csináltad? Áram alatt volt a router, és elég hosszan nyomtad? Kapcsold be a routert, adj neki egy percet, hogy elinduljon, majd utána nyomd be a reset gombot, és tartsd nyomva legalább 5mp-ig, majd engedd el, és várd meg még újraindul a router.
Esetleg próbáld meg ezt a módszert is!
Nincs rajta Breed Loader? Ha nincs, akkor esetleg lehet próbálkozni a gyári bootloader recovery módjával, de azzal csak gyári firmware-t tudsz visszatölteni. Ebben a hsz.-ben az első kép alatt le van írva, hogyan kell csinálni.
-
Szia!
Tegnap fordítottam egyet, azt innen le tudod tölteni:
MI-R3G_3.4.3.9L-102-82ee22a_with_MC.zipKépek a konfigról: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Frissítéshez simán tallózd be a letöltött és kicsomagolt trx file-t az Administration - Firmware Upgrade oldalon, és flasheld a routerre, majd ha újraindult, akkor az Administration - Settings oldalon alul a Router Internal Storage (/etc/storage) részben nyomj neki egy reset-et, utána a fentebbi Router Settings (NVRAM) részben szintén. Ezután megint újra fog indulni, és kezdheted a beállításokat, de régi konfig mentést ne se tölts vissza! Nagyjából ennyi.
-
-
-
-
Szia!
A TP-LINK Archer C5 v4-el az a gond, hogy voltak hozzá bugos bootloader-ek, amikben nem megy a TFTP. Ha ilyen van rajta, akkor előbb gyári fw-t kéne cserélni egy olyanra, ami cseréli a bootloader-t is egy jó változatra. Ha megy a TFTP, akkor ITT találsz hozzá segítséget. A végén persze mehet rá a legfrissebb Padavan, amit az előbb linkeltél. Persze mindezt egy folyamatosan újrainduló routerrel... Ha sehogyan sem megy, akkor marad a soros port.
szerk:
A TFTP hibáról az OpenWrt oldalán is írnak. [link]
Unfortunately the stock images dated before April of 2019 had a bug and the TP recovery function was not working on them. This can be fixed by updating the U-Boot (mtd0) to a newer version.Itt pedig van egy logout link, ahol írják, hogy az Archer_C5v4190815.rar fw-ben működik a TFTP. És bár a posztban lévő link már halott, de innen elérhető az említett fw.
https://static.tp-link.com/2019/201909/20190917/Archer_C5v4190815.rar -
válasz
jackal79 #3721 üzenetére
Fogalmam sincs mi okozhatja. Nekem is van rajta HDD, két qbittorrent kliens is fut rajta, de nem szokott leszakadni róla. WiFi jelerősség ügyben esetleg próbáld meg a Wireless - General oldalon alul, a Select country/region opciót Debug módba állítani. Én alapból mindig így használom, és nem tapasztaltam változásokat WiFi ügyben a cserék során, és a család sem panaszkodott ilyenre.
-
Boldog Új Évet Mindenkinek!
És, hogy ontopik is legyek, itt egy utolsó 2022-s Mi-R3G firmware, amitől frissebbet az ó-évből nehezen fogtok találni.
Letölthető itt: MI-R3G_3.4.3.9L-102-c0362b0_with_MC.zip
-
válasz
Capricornhun #3712 üzenetére
Szia!
nvram set http_passwd=uj_jelszo
nvram commit -
-
-
-
OK, szívesen mindenkinek!
Este én is felteszem az éles routerre, 50 napos uptime-ot borítva vele. Tegnap nem tudtam megcsinálni mert fiam melózott a neten, így csak a teszt routeren próbálgattam egy napot.
-
válasz
Intruder2k5 #3694 üzenetére
...és készen is van.
Különösebb magyarázatra nem szorul, a már eddig is megszokott összeállítás a Stepan Timofeev repo mai (2022 november 30. - a82cfca3) állása szerint, a 2022. december 14.-i entware csomagokkal.
Letöltés: MI-R3G_3.4.3.9L-102-a82cfca_with_MC.zip
-
Frissült az entware repo, úgyhogy a napokban csinálok megint egy friss összeállítást.
-
válasz
jan herz #3692 üzenetére
Régebben az rTorrent-nél nekem is előfordult néha, hogy random leállt, de ritkán, havonta max. 1-2 alkalommal. Emiatt viszont nem szerettem volna gyakran újraindítani, így összedobtam rá egy scriptet ami figyelte, hogy fut-e az rtorrent. Az ellenőrzésről log-ot is írt, ha minden rendben volt akkor arról, ha pedig nem futott az rtorrent, akkor újraindította, és azt is beírta a log-ba. Naponta csinált egy-egy külön log file-t. A check_rtorrent.sh script tartalma az alábbi volt:
#!/bin/sh
PROGRAM="rtorrent" # Az ellenőrizendő program
INIT_COMMAND="/opt/etc/init.d/S85rtorrent restart" # A program indítóparancsa
LOGDIR="/tmp" # A logfile-ok helyemkdir -p $LOGDIR
LOGDAY=$(date +"%Y-%m-%d")
LOGFILE=$LOGDIR/rtorrent_$LOGDAY.log
touch $LOGFILE
NOW=$(date +"%Y.%m.%d %H:%M:%S")
ps | grep -v grep | grep -v check_rtorrent | grep -v SCREEN | grep $PROGRAM
if [ $? -eq 1 ]
then
echo "$NOW $PROGRAM not running, restart!" >> $LOGFILE
rm /media/DATA/rtorrent/session/rtorrent.lock
rm /media/DATA/rtorrent/session/rtorrent.dht_cache
$INIT_COMMAND
else
echo "$NOW $PROGRAM running!" >> $LOGFILE
fiEzt szerintem gyorsan hozzá lehet igazítani a transsmission klienshez is, aztán a fentebb említett Cron-al időzíteni mondjuk 5 percenkénti futtatásra.
-
Üdv!
Időzített feladatot a Cron-al (Administration -> Services -> Miscellaneous Services -> Cron Daemon (Scheduler)? -> Enabled) tudsz futtatni, tehát a crontab-ba (Administration -> Services -> Miscellaneous Services -> Scheduler tasks (Crontab)) kell beírni azokat. Szerintem ehhez nem kell feltétlenül reboot, első körben próbáld meg csak a WAN-t újraindítani. Ehhez add hozzá az alábbi sort a crontab-hoz:
0 0 * * * restart_wan
Ezzel minden nap pontban éjfélkor csinál egy WAN újracsatlakozást.
-
válasz
Norby86 #3684 üzenetére
Szia!
Mi-R3G-re itt a legújabb firmware-em: MI-R3G_3.4.3.9L-102-f54ee7e_with_MC.zip
-
-
Mondjuk az utolsó amit fordítottam, nekem is az f54ee7e4 volt, az okt. 27.-i állapot.
-
-
-
-
-
válasz
jackal79 #3643 üzenetére
Nem, hanem a Firewall menüben engedélyezni a Transmission WAN felőli elérését. Ez nekem azért kell itthon, mert a teszt router WAN portja az éles router egyik LAN portjára van rákötve, még a másik LAN porton a laptopom van, szóval a teszt routert a WAN portja felől érem el, vagyis technikai értelemben távoli eléréssel.
Attól függ, mivel szeretnéd elérni. Alapesetben helyi hálózaton Samba-t szokás használni, amit szintén engedélyezni kell és beállítani az USB menüben.
-
válasz
jackal79 #3637 üzenetére
Én nem tapasztalok ilyet. Létrehoztam az SSD-n a /transmission mappát, bekapcsoltam a szolgáltatást és a "távoli" elérést, és reboot után már elérhető volt a kliens. Csináltál reset-et és az után ilyen?
#3640 jackal79
Összetételüket tekintve nincs lényegi különbség, többnyire próbálom ugyanazokat az összetevőket beletenni az fw-be, amíg belefér. Itt inkább csak a forrás különbözik, mikor melyik fejlesztő repójából lett fordítva. Nekem egyikkel sem volt stabilitási gondom, ha lett volna, akkor azt már töröltem volna a megosztásból. Mondjuk általában 20-40 napnál tovább egyik sem ment, mert utána csináltam újat és cseréltem. DLNA-t használom én is, transmission-t nem, de ha nem menne, akkor gondolom már jelezték volna itt mások is.szerk.:
De ha mindenképp választanom kéne egy fw-t, hogy szerintem melyik volt a "best", akkor az utolsó Alexey-t mondanám: MI-R3G_3.4.3.9L-101-289c95a_with_MC.zip De itt még egyszer mondom, nekem a többi ott lévővel sem volt bajom. -
-
-
válasz
jackal79 #3631 üzenetére
Szia!
Ezt a verziót használom én is jelenleg mindkét itthoni Mi-R3G routeren, eddig nem volt vele gondom. DLNA megy, a transmission-t nem próbáltam, mert nekem utólag telepített qBittorrent fut rajta. A többi verziót pedig hozzá való router hiányában nem tudtam tesztelni.
-
válasz
attilav2 #3627 üzenetére
Na én ezt a "/usr/bin/entware_start.sh" dolgot kiküszöböltem, az én összeállításomban alapból elérhető az entware.
Töltsd le ezt a csomagolt file-t: mtd_storage.tar.gz
Majd a benne lévő elérési útvonalon lévő mtd_storage.sh file-t írd felül a csomagban lévővel, és azzal fordítsd az fw-t. Illetve a Prometheus script futtatása előtt csekkold még le azt, hogy létezzen az /opt/tmp mappa a routeren! Ha nem létezik akkor hozd létre, és csak ezután aktiváld a Prometheus-ban az Entware plugint, hogy a mentett csomagba bekerüljön a tmp is.
-
válasz
attilav2 #3623 üzenetére
Töltsd le innen: prometheus.tar.gz
Az ebben lévő start.sh script-ben benne van a Timofev repo. Nekem ez hibátlanul működik, a mostani fw-ket is ezzel forgattam.
szerk.:
Ahh, a #3624-et meg most listázta a böngészőm. -
válasz
latya73 #3619 üzenetére
OK, azért az utókornak még beleszerkesztettem ezeket az eredeti posztba.
-
Ha nem nagy megerőltetés, én mindenképp újrakonfigolnám. Már csak azért is, mert az én buildem teljes megfelelő működéséhez kell a módosított startup script (/opt mount) is például, ami meg csak akkor fog létrejönni, ha nincs jelenleg meglévő verzió, azaz kap egy reset-et a frissítés után. Ezen kívül módosítottam a webes felületet is, nálam más a "nyitólap" mint az eredetiben, más logók vannak benne, stb. Szóval működik sima frissítéssel is, de nem az igazi.
-
Akkor itt vannak a 102-es Stepan Timofeev féle összeállítások. A két ASUS fw lényegében egyforma, az egyedüli eltérés köztük a terminal banner szövege, így típus szerint mindenki használhatja a saját routerére valót.
Xiaomi Mi Router 3G
MI-R3G_3.4.3.9L-102-f54ee7e_with_MC.zipASUS RT-AC57U
RT-AC57U_3.4.3.9L-102-f54ee7e_with_MC.zipASUS RT-AC1200GU
RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-f54ee7e_with_MC.zipXiaomi Redmi AC2100
RM-AC2100_3.4.3.9L-102-f54ee7e_with_MC.zip----------
Az admin felület default elérése: http://192.168.1.1
felhasználónév: admin
jelszó: admin
WiFi jelszó: 1234567890 -
Okés srácok, köszi a visszajelzést, akkor továbbra is közzéteszem amikor fordítok.
-
-
-
válasz
Intruder2k5 #3597 üzenetére
-
Nocsak... Hosszú idő után újra verzióugrás, 102-es lett az fw.
-
válasz
attires #3595 üzenetére
Szia!
Bár én nem használok mostanában OpenVPN-t, régebben még Tomato-n ment egy ideig, de ott is csak statikus kulccsal, szóval sokat nem tudok segíteni, de esetleg nézd át a szerver beállításait ezen blog alapján, vagy kérdezz rá a VPN topikban is, hátha ott előbb lesz válasz. Gondolom úgyis valami VPN beállítás, és nem csak Padavan specifikus a probléma.
-
Jónak számít. Nekem csak egy Core™2 Duo T9900 van a laptopban, azzal kb. 50 perc a toolchain, és még 30-35 perc az fw.
-
-
válasz
jackal79 #3587 üzenetére
Az én fw-mben NTFS, ext2/3/4, FAT32 és exFAT támogatás biztosan van, szóval ezek mind jók. A routeren leggyorsabb az ext3/4 lenne, de ha olykor átakasztanád TV-re vagy laptopra is, akkor inkább legyen NTFS, azt általában minden támogatja. A Padavan router tuti, a Windows-os laptop szintén, és gondolom a TV is.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dune: Awakening
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged