Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Ha az 5ghz wifi-t dél afrikára állítod Owrt alatt akkor stabil lesz, mert ott a 100-as és környéke csatornákon nincs DFS, és a 100 és afeletti csatornákon általában jóval kevesebb router van. Ha magyar régióra állítod az 5ghz-t akkor szívni fogsz a DFS-el, állandóan el fog menni az 5ghz ha DFS csatornára állítod. Wifi valamivel lassabb mint a padavanon. Vezetékes sebesség ha a sw és hw flow offload be van kapcsolva a tűzfal beállításoknál akkor padavan szintű, 800-900mbit. Viszont nagyon vigyázni kell mit csinálsz Owrt alatt, mert az előbb majdnem sikerült letégláznom az AC57U-t. El akartam távolítani a felesleges csomagokat mert kevés volt a belső tárhely, erre kerestem javaslatokat a google-ban. Valami idióta javaslatát beírtam,
hát el szállt a luci, utána kapcsoltam hogy nem szabad rebootolni a routert nehogy nagyobb károk legyenek, csak recovery módban. Ezt tettem, asus fw restoration tool-ba betallóztam a timofeev féle padavan-t, de elsőre 53%-nál elkadt a feltöltés, azt hittem sikerült téglázni, de szerencsére másodjára sikerült a feltöltés és újraindult immár padavannal. Amíg használtam(kb 2-3 nap uptime) a 22.03-as Owrt-t addig stabil volt, ha gondolod tégy vele egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hát el szállt a luci, utána kapcsoltam hogy nem szabad rebootolni a routert nehogy nagyobb károk legyenek, csak recovery módban. Ezt tettem, asus fw restoration tool-ba betallóztam a timofeev féle padavan-t, de elsőre 53%-nál elkadt a feltöltés, azt hittem sikerült téglázni, de szerencsére másodjára sikerült a feltöltés és újraindult immár padavannal. Amíg használtam(kb 2-3 nap uptime) a 22.03-as Owrt-t addig stabil volt, ha gondolod tégy vele egy próbát.