Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
Hát ez tényleg érdekes, mert most nekem is működik az SSH dropbear-el. Arra viszont határozottan emlékszem, hogy amikor előzőleg feltettem a dropbear-es fw-t, akkor is be volt kapcsolva az SSH, naná, hisz használom, sőt amikor nem értem el, biztos ami biztos, csináltam egy SSH ki/be kapcsolást, hátha az OpenSSH és a dropbear valami más nvram változóval működik, de úgysem ment. Mi több, szerintem még NVRAM-ot is töröltem, de ebben már nem vagyok 100%-ig biztos. A reboot pedig meg kellett legyen, hisz ugye fw csere után van automatikusan egy reboot, addig nem is menne az új fw. Minden esetre köszi, most jó, és így nyertem legalább 4-500KB-ot az OpenSSH-s változathoz képest!

login as: root
root@192.168.53.150's password:
BusyBox v1.31.1 (2020-08-16 13:28:53 CEST) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.
/home/root # type dropbear
dropbear is /usr/sbin/dropbear
/home/root # ps | grep dropbear
402 root 1544 S /usr/sbin/dropbear -a
427 root 1612 S /usr/sbin/dropbear -a
431 root 1712 S grep dropbear
/home/root #
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest