- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Most kísérletképpen újra a routerhez kötöttem a fölös 64GB-os ssd-met, ext4-re formázva.
Nálam csak akkor engedi felcsatolni a router az ssd-t ha a következő paraméterrel van megformázva:sudo mkfs.ext4 /dev/sde1 -O ^metadata_csum
Nálam sde1 de másnál más nevet kaphat az usb-s háttértár a pc-hez csatlakoztatva, erre figyeljünk! Ha az usb-s lemez csatlakoztatásakor kiadjuk a dmesg parancsot akkor abból megtudjuk az usb háttértár eszköznevét.
Ha csak simán paraméterek nélkül ext4-re formázom a lemezt akkor hibára fut a mountolás a routeren, a megoldást ezen a linken
találtam meg.
További érdekes jelenség még hogyha bekapcsolom a transmission-t, akkor folyamatosan villog az usb-s ház ledje(ez azt jelenti hogy folyamatosan ír vagy olvas, ami nem túl jó az ssd-nek) pedig nincs még benne torrent, nem vettem használatba a transmission-t. Megoldást nem találtam még a problémára, elég bosszantó. Ha kikapcsolom a transmission-t a villogás abbamarad. Lehet a settings.json valamelyik paraméterének átállítása jelenthet megoldást, akinek van javaslata ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest