- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nos, 2 hete van meg az AC57U V1, akkor úgy voltam vele, hogy felteszem egyik Padavan fw-t és kész, azóta sokminden történt, többféle Padavan fw-t kis kipróbáltam
, arra jutottam, hogy az Intruder2k5 féle elképzelés áll az én elvárásaimhoz a legközelebb, azaz 1 téma esetleg még 1 választható bőven elég, plusz logók sem kellenek, szerintem azokat ki lehet venni, nem kell aria2, NFS szerver/kliens, szerintem a Midnight Commander is felesleges de annak jelenléte még elviselhető, előfordulhat, hogy tényleg kell, több haszna van, mint az aria2-nek, a ledek hiányossága szinte általános, azon már túltettem magam, teljesen kikapcsolok minden ledet
így most az új helyzetet szokom, úgyis túl sok a led, NAS-on is kikapcsolva használom. Nem tudom, hogy mennyire működne a dolog de lehet, hogy érdemes lenne összeállnotok és néha összehozni 1-1 jól összerakott fw mint a Xiaomi-ra, mint az Asus-ra, szerintem sokan örülnének. Most Intruder2k5 februári verziója van tesztelés alatt, remélem ez is jól működik.
Köszönöm a munkátokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, arra jutottam, hogy az