- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Igen, fent van.
Azonos verzión belül (azonos készítőtől) nem feltétlenül kell azonban itt és mostanában mindig csinálok. Pl most is csináltam és 0-ról állítottam be ugyanis pl. nincs téma választás, ami jó, a logó is Asus-ra cserélódött, stb. Ilyenkor én itt csinálok egy gyári visszaállítás, így a tiszta. Most tiszta lappal van fent és megbarátkozom a ledek kikapcsolásával, mert egyébként jónak tűnik és Asus-ra optimalizáltnak látom. Mehet egyből rá, menni fog minden ugyanúgy de ha nyomsz egy visszaállítást akkor sokminden megváltzoik, más a gyári alapja mint a lopertpeter verziójának, ez így normálisabb alapnak tűnik, az IP is 192.168.1.1 és nem 2.1, bár én az utóbbi használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest