Aktív témák

• Bonzo

tag

Kedves Mindenki!

A napokban vettem egy Packard Bell iXtreme J9009 asztali gépet, ami tökéletesen működik. Windows 7 gond nélkül felismer mindent, nincs driver gond. (ezt csak azért mondom, mert a Packard Bell hivatalos honlapjáról eltűnt az adott típus.. hivatalos driver tehát nincs! Egy maximum 3-4 éves gépről van szó (!!))

Ami viszont sehogy se jön össze: A DVD tálcák kinyitása..
    És itt most egy kis kis kitérő, a házon az 5.25" helyek előtt takarólap van, és a nyitáshoz nincs mechanikus gomb! hagyok egy kis időt az infó feldolgozására.. :N
    A ház tetején van két gomb, ami szoftwaresen nyitja az ODD-ket ( :U ) Ergo amíg nem töltődik be a Windows, nem lehet kinyitni a meghajtókat. (illetve a post alatt, amikor a biosba lehet belépni, és boot sorrendet lehet állítani, na ott van egy gyors gomb a tálcanyitásokra is. elég beteg)

A lényeg: Ehhez kell valami program, amit a hivatalos honlap hiányában nem tudok beszerezni. Tudom hogy máshogy meg lehet oldani, de nem az a baj hogy nem tudom kinyitni, hanem hogy nem működik a házon az a két gomb. Véletlenül nincs meg valakinek a gyári driver CD?

Ha minden igaz egy pbmozdrv11.exe nevű filera lenne szükségem, ami még mindig látszik a Google cachebe: itt .

A gép amúgy így néz ki:

Ami a legfontosabb, napok óta levelezgetek, telefonálgatok a hivatalos Packard Bell supporttal, de nem tudnak segíteni (!!)
    Az összes ország supportjának írtam (aminek megtaláltam az email címét) de senki nem tudott megoldást! Mindenhol csak kitérő válaszokat kapok! Egyszerűen nem bírom felfogni..

Akinek ilyen vagy hasonló gépe van, és megvan a keresett program, kérjem írjon! Több külföldi fórumot is találtam, ahol ugyanezt a filet keresik. Például itt.

Köszönöm előre is!

Aktív témák