- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandlerf
tag
válasz
ace_ventura
üzenetére
Az ára 16560ft, szerintem ez nem sok érte, de lehet hogy van jobb olcsobb megoldás.
-
sandlerf
tag
Köszönöm a felvilágosítást, most már megnyugodtam.
Vissza térve a procihoz, tegnap felhúztam 4Ghz-re és stabilan működött a rendszer, van esetleg valami progi, ami folyamatosan terheli a procit, és teszteli hogy mennyire melegszok meg ilyenek?Mennyi lehet egy ilyen proci határa amit még elbír, vagy ezek változó dolgok?
más:Azt vettem észre hogy ezek a procik egyáltalán nem melegszenek fel, olyan magas hőfokra.pl. alapjáraton olyan 29-35C volt a hőfoka, este megnézem h. így megemelve mennyire szökik fel. Szerintem jó kis proci ez, az árához képest.
Esetleg ha van valakinek ezzel a típussal kapcsolatos tapasztalata szivesem várom a hozzászólását.
(nekem pentium 4 3.2 Ghz. 641 es sorzat) -
sandlerf
tag
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyre írok de megpróbálom
Vettem egy P4 procit ami az új 65nm eljárással készült és Cedar mill magra épül.
3.2 Ghz a sebessége, de ha a cpu-z alatt megnézem akkor a core speed-nél csak 2ghz ír.
Ha viszont elkezdem a gépet dolgoztatni akkor felugrik 3.2Ghz-re, ez normális dolog vagy valami nam jó a prociba.Lehet hogy hülye kérdés, de eddi egy Celeronom volt és annál a core speed hez is a eredeti sebességet írta ki.Esetleg a bios-ban kell valamit állítani?
Segitségeteket előre is köszönöm, és bocsi hogy off-olom a topikot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest