Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az óév utolsó napjára tartogatta a MediaTek a Dimensity 7100 bejelentését
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
P.e.t.ya.
senior tag
5Ghz 
-
P.e.t.ya.
senior tag
Nna vmi ilyesmire gondoltam én is
...mármint hogy ez lesz a procinak a vége. -
P.e.t.ya.
senior tag
Mondjuk ez nem help lesz,sajna ebben nem tudok segíteni.De mi a francnak neked az a plussz 200Mhz ha egyszer megy stabilan 4Ghz-en
Annyi különbség nincs,h muszáj legyen 4,2őn hajtani a prockót.És szerintem az élettartalmát is rövidíted(de lehet baromságot beszélek
) -
P.e.t.ya.
senior tag
Üdv újra
Szereztem egy prockót([link]),és furcsállom a húzhatatlanságát.Alapfeszen a 3,8Ghz-et már nem bírja.Pedig volt nekem is E0-ás 3,0Ghz-esem...és tényleg vitte alapon a 3,6-3,7Ghz-et.Lehet többet vártam ettől a 3,4-estől(azé 4Ghz-et kinéztem volna belőle alapon).No mind1.7végén kísérletezek fesz.állítgatásokkal aztán kiderül,h mi a vége a cuccosnak.Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek...nehogy józanok maradjatok(mért nincs sörrel koccintós szmájli
) 
-
P.e.t.ya.
senior tag
Uff!mycso IGAZAD volt
Beteszteltem két full különböző Hynix ramot dual channelben...és lássak csodát...frankót műxik.Sorry,h hülyeséget pampogtam.Lassan meg kéne szoknom,h hallgass az okosabbra 
-
P.e.t.ya.
senior tag
Gondoltam akkor ziher a dualban futás ha egyezik a szám...de akkor nulla köze lenne hozzá...
Nekem is csinált ilyeneket 2 Hynix RAM az IS7-esemben anno.Single-ben zsírul futott,de dual-ban bluehálálen
Aztán cseréltem full egyforma RAM-okra,és meg is oldódott a problem. -
P.e.t.ya.
senior tag
LOL
...''a napirend''...el lesz a srác egy darabig
.De elsőre csináljon szerintem egy everest reportot,és abból kiderül egyből,h mifélék azok a ramok és egyezik-e a típusszám.
Gúd nájt for evrivan!
-
P.e.t.ya.
senior tag
Nekem ilyen EE procim van : [link]

-
P.e.t.ya.
senior tag
Saját tapasztalom szerint(bár nekem csak 3,0ás volt nw-ban és prescottban),a northwoodmagos jobban húzható és alacsonyabb a cpu hő mint prescott társánál.
Northwood 3,0@4,0 alapfeszen max 50fok
Prescott 3,0@3,6 alapfeszen max 65fok
Northwood 3,4EE@4,2 alapfeszen max 52fok
Mind a hármat Zalman 7700Cu hűtötte...illetve az utóbbit jelenleg is most hűti
És érdekes módon a northwoodal 5%-al jobbak voltak a teszteredmények...az EE-ről ne is beszéljünk.4,2Ghz-en vagy 10-12%os a javulás...bár ehhez VGA is kell,h látványos legyen a javulás.
...amúgy ha rámhallgatsz,olyan procit veszel amilyet akarsz
Peace 
-
P.e.t.ya.
senior tag
Nem szerver lesz,csak 1 ''sima'' PC. Mondhatni újretró
Már csak valami fasza alaplapot kell hozzá találni...mert sajna az IS7-esembe nem fér bele két proci 
-
P.e.t.ya.
senior tag
Prego!Te is igényt tartasz a hirdetések közötti 3,4EE-re? Mert az az igazság,h nekem minden pénzt megérne,mivel dualban szeretnék összerakni 2db ilyen cpu-t(és eggyel már rendelkezem)Viszont ha érdekel,van elfekvőben egy 3,0-ás nw

-
P.e.t.ya.
senior tag
A nw 800FSB-s és 512kB L2-es.Nekem is van egy ilyen,csak 3,0Ghz-esben...jövő7en tervezem az eladását(ha összejön 30k-ba az EE...és akkor 2x3,4EE CPU
).Egész jól húzható.Alapfeszen 3,6Ghz-et visz,picit lökve a V-on 4,0Ghz-en atomstabil és nem megy 50fok fölé(Zalman 7700Cu-val).
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Le Mans Ultimate
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ez egyéni vélemény...kövezzetek csak meg érte 
Nagyon konkrét a kisautó
Pedig vannak okos megoldásai átmeneti időszakokra.Csak akkor annak az átmenetnek 2-3napig kell tartania
...és utána jöhet egy Asus bagy Abit lapocska.Nna abban már ki tudod hajtani a CPU-d az tuti 
Pedig jó kis prockók vannak 775ösökben.Lehet válogatni az tuti 
)
5Ghz
Nem tudjuk vhogy elboltolni?Van még pár pc cuccom,esetleg abból ha vmi kell meg adok kp-t is
Ha így ok akkor beszéljünk priviben,h ne a topicot Off-oljuk szét

Aztán cseréltem full egyforma RAM-okra,és meg is oldódott a problem.