Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
sziasztok,lenne egy kérdésem nem vagyok láma de nem értem igazán...
adott
p4 3ghz 2mb 630
asus p5pe-vm
cpu-z szerint a proci a 12x-en illetve a 15x-en tehát ezeken a szorzókon változtatja magát....
biosban 12x200-on megy...ez miért van.???? -
magi20
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
értem köszi.....de alaplapon nem nagyon találtam hogy hogyan lehetne emelni?itt is szorzót kell???fsb -t nem lehet igaz???vagy hogy kell p4-ekénl neki állni??mármint ugye bartonnál pl csak fsb kellett nagyobbra vannei szorzót nem is nagyon kellett....de p4-nél???
és mennyi a hőmérséklet ami még jó neki
szerintem alcomp borda elbírja hisz zalman -teljesítméynű kb tesztek alapján. -
magi20
senior tag
Sziasztok.....nekem az lenne a kérdésem hogy...jelenleg van egy 630-as 3ghz-es 2mb-os procim egy Asus p5pe-vm lapban......
mivel eddig szinte csak amd lapom volt érdeklődni szeretnék hogy mi a tuningpotenciája??
meddig?mennyit bír kb?
1gb ram van mellé.és egy 6800-as jól meghúzgálva..
a hűtés rendben van szerintem,egy alcomp bordát raktam fel rá,bár nem volt egyszerű,és egy coolink hűtő hajtja 2000-es fordulaton..olyan 32 fok körül van a proci.max 38 terhelés közben.
Ki mit tudna javasolni??bár nem hinném hogy a lapka egy nagy tuningbajnok hisz olcsó.
thx,az okosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest