Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
freestylerrr
üzenetére
Ja, az a 300 az annyi hogy max annyit bír a chipset, nem azt hogy megy is annyit, az újabb lapoknál 200-800 között szokott lenni az beállítható fsb, de 600 feletti eredmény sincs túl sok, szóval az inkább elméleti maximum lehet.
A saját beállításaidról tudsz képet csinálni vagy leírni? Ramok mennyin mennek milyen fesz mellet?
-
Qkackca
őstag
válasz
freestylerrr
üzenetére
Lehet, szerintem azonban a sis chipset inkább, nem igazán tuningra hegyzték ki.
-
Qkackca
őstag
válasz
freestylerrr
üzenetére
Azért jó a g1 mert az a legutolsó kiadás, kevésbé melegszik, jobban tuningolható átlagban.
A rightmark nekem sem csinált semmit amikor kipróbáltam, de valakinek ment még régebben mobil procival talán...HunChaos: nincs valami energiagazdálkodás bekapcsolva?
-
Qkackca
őstag
válasz
freestylerrr
üzenetére
Jó steppinged van, az a g1
, kevesebb fesszel nem megy?
Nem biztos hogy van, de sztem lehet vhol egy modbios (ebben sajnos nemtudok segíteni) -
Qkackca
őstag
válasz
freestylerrr
üzenetére
Azon a lapon szerintem sehogy nem fogod eltűntetni a szorzó zárat
A procid steppingje mi? Saccra 20% tuninggal számolhatsz szerintem.A régebbi alaplapokhoz nem igazán készül már újabb bios, esetleg vmi moddolt bios valahol van, de az asustól ne várd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, kevesebb fesszel nem megy?