Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi00
tag
válasz
Evilangel
üzenetére
Persze érdemes költeni mert olcsón kijövök szerintem
Ez a gép a fulújításokból maradt, mindig vettem újat a gépbe és ezeket félreraktam, és kialakult egy szupererős 4 magos config, majd most összeraktam ezt a gépet, vettem bele 8 ezerért egy videókártyát és a legtöbb játékot simán viszi meglepődésemre. Főleg a ram és a proci ami kevés, a videókari se egy 100-as de az még bírja is a játékot... 10 ezerért tudok szerezni 2x1gb ddr-es memót, valamint 10 körül megy egy p4 3,4-es proci, a videókari most ráér egyenlőre... A mostaniakat max 10-ért eladom legjobb esetben és 10 ezerből lessz egy jó gépem ha minden így történik 
-
mtibi00
tag
válasz
Evilangel
üzenetére
Am nagyon gagyi alaplap...
Nem lehet rajta feszültséget állítani szóval csak 200 Mhz-et tudtam húzni rajta amikor full stabil, efelett már játékoknál fagy sajnos
De mindeggy mert nemsoká nézek bele egy p4 3,4-es procit
Csinálni akarok egy jó kis kolis gépet belőle. Még veszek bele 2X1 gb ddr1-es ramot (most 2X512mb van), meg van benne egy asus ah3450 512 (nem a legjobb de még a maffia 2-őt is elviszi..). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a gép a fulújításokból maradt, mindig vettem újat a gépbe és ezeket félreraktam, és kialakult egy szupererős 4 magos config, majd most összeraktam ezt a gépet, vettem bele 8 ezerért egy videókártyát és a legtöbb játékot simán viszi meglepődésemre. Főleg a ram és a proci ami kevés, a videókari se egy 100-as de az még bírja is a játékot... 10 ezerért tudok szerezni 2x1gb ddr-es memót, valamint 10 körül megy egy p4 3,4-es proci, a videókari most ráér egyenlőre... A mostaniakat max 10-ért eladom legjobb esetben és 10 ezerből lessz egy jó gépem ha minden így történik 
Nem lehet rajta feszültséget állítani szóval csak 200 Mhz-et tudtam húzni rajta amikor full stabil, efelett már játékoknál fagy sajnos
De mindeggy mert nemsoká nézek bele egy p4 3,4-es procit
Csinálni akarok egy jó kis kolis gépet belőle. Még veszek bele 2X1 gb ddr1-es ramot (most 2X512mb van), meg van benne egy asus ah3450 512 (nem a legjobb de még a maffia 2-őt is elviszi..).