- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi00
tag
válasz
Evilangel
üzenetére
Persze érdemes költeni mert olcsón kijövök szerintem
Ez a gép a fulújításokból maradt, mindig vettem újat a gépbe és ezeket félreraktam, és kialakult egy szupererős 4 magos config, majd most összeraktam ezt a gépet, vettem bele 8 ezerért egy videókártyát és a legtöbb játékot simán viszi meglepődésemre. Főleg a ram és a proci ami kevés, a videókari se egy 100-as de az még bírja is a játékot... 10 ezerért tudok szerezni 2x1gb ddr-es memót, valamint 10 körül megy egy p4 3,4-es proci, a videókari most ráér egyenlőre... A mostaniakat max 10-ért eladom legjobb esetben és 10 ezerből lessz egy jó gépem ha minden így történik 
Új hozzászólás Aktív témák
- S21 Dobozában
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a gép a fulújításokból maradt, mindig vettem újat a gépbe és ezeket félreraktam, és kialakult egy szupererős 4 magos config, majd most összeraktam ezt a gépet, vettem bele 8 ezerért egy videókártyát és a legtöbb játékot simán viszi meglepődésemre. Főleg a ram és a proci ami kevés, a videókari se egy 100-as de az még bírja is a játékot... 10 ezerért tudok szerezni 2x1gb ddr-es memót, valamint 10 körül megy egy p4 3,4-es proci, a videókari most ráér egyenlőre... A mostaniakat max 10-ért eladom legjobb esetben és 10 ezerből lessz egy jó gépem ha minden így történik