Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kriszbon
    őstag

Sziasztok, ma vásároltam egy ASRock alaplapot és egy 2.4-es P4 procit itt Hardveraprón!
    Az eladó tanácsára átállítottam az fsb-t 133-ról 155-re, hogy elérjem a 2800Mhz-s pörgést.
    Megis történt az eredménye, 2800on fut a proci. Viszont a bökkenő az hogy az adatvinyóm, ami egy Maxtor, váratlanul eltűnt, ami anynit jelent hogy BIOS látja, eszközkezelő látja, de a lemezkezelőben már nicsen benne, sem a sajátgépben!
    Gondoltam kicserélem a tápot, hátha kevés a 350W. továbbrais ez maradt a helyzet, viszont Mikor visszaállítottam az fsb-t 133-ra akkor felismerte.

Mit tudok tenni h 155 ös fsb értéknél is használni tudjam az adat vinyómat?

A válaszokat előreis nagyon a köszönöm, ha esetleg plusz infó kellene amit nem írtam le, bátran írjatok, megpróbálok válaszolni!

Üdv, Mn

Azzal hogy állítottál az Fsb-n elmászott a Pci freki is 33Mhz-ről, és szerintem azért nem látja. Keresd meg bioszban azt a funkciót ahol lehet állítani és manualisra tedd, és akkor beállítod neki, meg előfordul sok lapnál hogy van még olyan hogy szinkronba vagy aszinkronba menjen az Fsb húzáskor(asszem aszinkron kell neked, de ki kell próbálni).
    Mondjuk nem ismerem ezt a lapot, így nem tudom hogy mi van a bioszban!

Új hozzászólás Aktív témák