Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Ja igen az övé 478-as bocs
De azért gondolom annyit mennie kéne? Ha meg nem akkor egy kis + fesszel vagy nem
Azért a fesz az 1.4v. a 478-as Prescottnál is(gondolom én), és azon még egyáltalán nem halna be vagy egy kicsivel felette sem, csak jó legyen a hütés! Én inkább a ramokra gyanakszom nála, hogy azok vagy nem 400-asok, vagy rosszul van beállítva az időzítés, vagy nincs fixálva az AGP/PCI vagy ha fixre is van állítva biosban, akkor is előfordul hogy elmászik(volt rá példa sokszor) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Intel I5-9400 / Beszámítás OK!
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azért gondolom annyit mennie kéne? Ha meg nem akkor egy kis + fesszel vagy nem
Azért a fesz az 1.4v. a 478-as Prescottnál is(gondolom én), és azon még egyáltalán nem halna be vagy egy kicsivel felette sem, csak jó legyen a hütés! Én inkább a ramokra gyanakszom nála, hogy azok vagy nem 400-asok, vagy rosszul van beállítva az időzítés, vagy nincs fixálva az AGP/PCI vagy ha fixre is van állítva biosban, akkor is előfordul hogy elmászik(volt rá példa sokszor)