Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Ja igen az övé 478-as bocs
De azért gondolom annyit mennie kéne? Ha meg nem akkor egy kis + fesszel vagy nem
Azért a fesz az 1.4v. a 478-as Prescottnál is(gondolom én), és azon még egyáltalán nem halna be vagy egy kicsivel felette sem, csak jó legyen a hütés! Én inkább a ramokra gyanakszom nála, hogy azok vagy nem 400-asok, vagy rosszul van beállítva az időzítés, vagy nincs fixálva az AGP/PCI vagy ha fixre is van állítva biosban, akkor is előfordul hogy elmászik(volt rá példa sokszor) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Arc Raiders
- Akvarisztika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azért gondolom annyit mennie kéne? Ha meg nem akkor egy kis + fesszel vagy nem
Azért a fesz az 1.4v. a 478-as Prescottnál is(gondolom én), és azon még egyáltalán nem halna be vagy egy kicsivel felette sem, csak jó legyen a hütés! Én inkább a ramokra gyanakszom nála, hogy azok vagy nem 400-asok, vagy rosszul van beállítva az időzítés, vagy nincs fixálva az AGP/PCI vagy ha fixre is van állítva biosban, akkor is előfordul hogy elmászik(volt rá példa sokszor)