Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Írd le beállításaid, miket állítottál eddig?
A strap-os dolgot hagyd auto-n vagy 200-on. Energiatakarékos bigyókat tényleg nem lehet kiszedni? Windowsba lévő energiatakarékossági beállításokat kapcsold ki, aztán a biosban lévőket is, hátha használ vmelyik. A proci tuti megy 267-et?
-
anonymus89
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nos nem vagyok nagy tuningos csak tippeket adok mert hasonló konfigom van mint neked csak nekem p5kc-vel.
1. de ilyen, hogy fsb trap to voltage nekem nincs "szerintem azt hadd úgy ahogy van. "
2. A C1E-t hagyd kikapcsolva továbbra is.
3. Szerintem az xp takarékos funkcióját ne vedd le mert ha már húzod szerintem az nem tesz jót neki. Meg próbáld ki ha húzod bios alól akkor az xp-ben az alsuite progival "gondolom, hogy neked is van" nem engedi ő sem az energiatakarékosság beállítását.
4. A 3.2 Ghz-t azt 16-os szorzóval kapja, ha jól tudom akkor "az eist engerigatakarékossági funkció" csökkenti a szorzót így lassabban megy nekem is így van a szorzót leviszi 12x-re.
Egyáltalán mivel szoktad nézni az fsb-t xp alatt?Jó lenne ha leírnád hogy pontosan miket is állítgatsz be bios alatt mikor húzod a géped!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi