Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Qkackca
üzenetére
Szia. jórészt csak az fsb-t állítom, meg a ram osztót, hogy ne hajtsam túl. 3.56-ig amúgy stabilnak tűnik. Nem vág ki egyből mondjuk az orthos, stb... Azt nem tudom meddig bírná, mert nem próbáltam, de 5-6 percig már ment, ez is haladás. Biztos hogy nem lehet kikapcsolni, mert egy hét alatt azért már ki kellett volna tudnom kapcsolni. Úgy hogy nem tudom.
Amúgy az baj, ha be van kapcsolva? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
Köszönöm válaszod. Ezeket mindenképpen megnézem. A feszemelést azt nem nagyon erőltetem, mert gyári hűtőm van csak, plussz nem tom de valahogy szerintem nem jól raktam rá a ventit, mert alapon is 47 C-os.

-
tzsolesz
nagyúr
válasz
anonymus89
üzenetére
Kössz.
Everestel-el nézem az eredményeket.
Alaplapi fsb-ét húzom 200-240 re. Majd megpróbálom ezen beállítások mellett valamelyest megközelíteni a RAM 800Mhz-es frekijét, úgy hogy az arányokon állítok. Azért hogy a ram tuningpotenciálja még ne szóljon nagyon bele a prociéba. De valahogyan 3.7 és 3.8 környékén már abszolút nem stabil, legalább is az orthos szerint. 20mp múlva hibát észlel.
Nekem egyébként sehogyan sem lehet kikapcsolni a C1E, vagy az EIST-et, akkor is leveszi a szorzót, ha nem dolgozik a proci, amikor ezeket kikapcsolom.
-
tzsolesz
nagyúr
Na skacok, jelenleg 3.84 Ghz-en szeretném a P4 640-esem (R0 stepping)-et járatni.
Az orthos 20 másodperc múlva kihajintott.
Lehet hogy valamit nem jó állítottam be biosban.
Mert ennek a prockónak a 3.8 mindenképpen bírnia kellene.
Nem vagyok egy tuningbajnok, és a segítségeteket szeretném kérni ez ügyben.cpu fsb 240mhz. Van olyan, hogy fsb trap to north bridge /auto/200/266/333/, ezt mire állítsam? a memóriaidőzítések 5-5-5-15, aszhiszem így pont 800Mhz-en ment a ramom.
Ja, és még egy kérdés, a C1E, és az EIST-et kikapcsolni nem lehet, mert hiába kapcsolom ki, az semmit nem határoz.
Ha az XP energiatakarékossági funkcióját kapcsolom minimális energiatakarékosságra, akkor meg ugyanúgy leveszi a szorzót, de tartja az órajelet a maximumon, úgy hogy az fsb teszi fel, és akkor már a ramok 1066-on mennek, nem értem én ezt.
Tehát 3.2 Ghz, mint alapból, de ezt 12x szorzóval éri el. Ez így jó vagy nem?
Szerintem így túlhajtja a ramokat , azt mondja cpu fsb 267. Ez hülye.
Ezt visszategyem asztali számítógépre?Utolsó kérdésem, most jó tuningoláskor ez az órajelesdi, és magfeszkó visszavétel, vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest