- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degradator
tag
fasza a gép
(enyém sem kevésbé poros)
jó a vga hűtő megoldásod!!!
ezt benéztem mert nem kingmax hanem kingston ramokat veszek holnap, bár semmi bővebbet nem tudok róla, remélem a kingmax teljesítményét hozza.
fesz emelés az lesz, Superman kolléga által javasolt 2.85 volt szerintem jó lesz majd.
eddig nagyon gáz volt az albérletes gépemben ugye csak 1 db ram volt single channel és ez nem tudom miért de nagyon visszaveszi a teljesítményt(otthoni gépemnél alig van változás, igaz az AMD)
ja és egy kis off, nekem eddig nagyon bejön a STALKER aki eddig még nem próbálta szerezze be feltétlen!
-
Superman
nagyúr
A procihűtővel egy vonalban van most is két nyolc centis venti. A procihűtő a réz Zalman (7700-es) állítható fordulatszámmal és hát a szerverház ellenére 1cm volt közte és a Chieftec táp között. tegnap rendereltem 3D Studio-ban egy nagy méretű képet és sokáig tartott. Arra lettem figyelmes, hogy borzalmas amperszag van és rögtön ki is nyomtam a gépet.
A táp hátulja tűzforró volt, felgyülemlett a levegő a táp tetején, ahol még legalább másfél tápnak volna hely. Egyébként a ház elején bent is van 2 8 centis venti és a vinyókra (a STA-kra) fújja a levegőt.
Most látom, hogy te az Intel referenciahűtőjét használod? Hmmm..lehet én is kipróbálom, kevsebb helyet foglal el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- E-book olvasók
- Villanyszerelés
- PayPal
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(enyém sem kevésbé poros)