Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az EIST-et a lapom nem támogatja, legalábbis nem vettem észre a Power opciók alatt, hogy lenne ilyen beállítási lehetőség. A túlhúzásnál van ilyen opció, ez az MSI D.O.T módja, amikor 3D-s alkalmazásoknál megnövelia processzor órajelét annyival, amennyire beállították, utána pedig visszacsökkenti 2D-s módban.
A processzor, specifikációja szerint támogatja ezt a módot:
[link]
De csak a 9xx-es széria lapjaiban van EIST úgy tudom. A RAm 413MHZ-en ment, legalábbis a Bios ezt írta ki, amikor 248-as volt az FSB.
Egy másik számomra fura dolog. A ramokat nem 5:4-re, hanem 3:2-re osztottam vissza, így a tesztek 250-es FSB mellett is lefutnak (3.75GHZ), de elszörnyedve vettem észre, hogy a Bios automatikusan megnövelte az AGP sín feszültségét 1.5Voltról 1.7-re. Gyorsan visszavettem, de akkor egy teszt sem futott le.
-
Hoffer
őstag
Hali!
Köszi a segítséget! Most egyenlőre így járatom 660-on a procit pedig 3.1Ghz-en és meglátjuk mi lesz! De azt már észrevettem, hogy a fifa 07-be belépek és kb. 3 perc eltelte után kiírja hogy a program hibát észlelt ezért leállt de ez lehet nem a tuning miatt van mert minden más progi rendesen fut nem fagy meg semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest