Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThePoweR
senior tag
Hy all!
Nekem egy Intel P4 3Ghz Prescott van Zalman CNPS 7700-CU hűtővel; mellette 2 Geil hűtőbordás DDR memória! Mindez egy Asus P4P800-E Deluxe deszkán! Most az FSB 225Mhz (3375Mhz) a memóriák 450-en DRAM Ratio 1:1! !!!MAX!!! 60°C! Ez gondolom jó vagy nem? És ha van valakinek tippje hogy mennyit bírnak ezek a memok írja meg! -
G1aNn1hkaa
csendes tag
Hello mindenkinek!!
Segitséget szeretnék kérni tuningolás ügyében.
Van egy AMD SEMPRON 3400+ , 2,1GHz , 512RAMom + egy Geforce 7600GS videkokarim.
Szeretném egy kicsit nem annyira h megsüljön tuningolni rajta ha tudnátok segiteni nagyon megköszönném!
MSN, e-mail: spy03@c2.hu
vagy elég ha válaszoltok ide köszi! G -
robyeger
addikt
Update: az első hsz 7. pontjához (szorzóvisszaállítás)
Most vettem észre, hogy nemrég megjelent 3db ''D0'' steppinges Cedar Mill magos Pentium4 processzor az Intel kínálatában. A sSpec number a következő:
631-ben: SL9KG
641-ben: SL9KF
651-ben: SL9KE
Feltételezem, hogy az EIST 12-re veszi vissza a szorzót?! Ha valakinek ilyen procija van léci jelezzen már vissza nekem biztos, ami biztos
/a sSpec number rá van gravírozva a processzor fémlapjára(sapkájára) vagy a dobozán lévő product code-nak utolsó 5db karaktere/
[Szerkesztve] -
the taky
csendes tag
Köszi a kiigazítást,ez most tényleg jól jött.
Megpróbálom ''elavult'' gépemből kihozni a maximumot, & lecserélni 3.4ghz-es re a procit.
És innen huzni...
Sikerült az alaplaphoz találni CPU lock free biost,nem kis keresgetés útján.Majdnem mindenhonnan leszedték...
3.6on is stabil,de a ramok itt már nem nagyon bírják.Szerintem.
Ostoba kérdés lesz,de a CPU lock free-vel külön fogom tudni emelni a CPU frekit?
Minden esetre :
Pentium 4 Processzor 3.06GHz, 800MHz FSB, 1MB 478S Elpassz.15rugóért,ha valakit érd.jelezze.
Köszi.
-
_seth_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Könyvajánló
- LEGO klub
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest