Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hi,
Én most vettem egy Tt big typhoon, és csak jókat tuok róla mondani. Átlagosan 40 fokos a prescott magos cerka d-m, de ugyanezt a hőt tartja akár 3,7GHz-nél is. Naon jó!!!
Más:
mostmár eltökélten indultam el fölfelé, amint látjátok, 3,7GHz volt eddig. Ekkor már voltak win gondok, lejjebb mentem, de a 3d Mark 2000 így is kifagyott. Ekkor még lejjebb mentem, közben azért adtam, neki feszt is, így szinte jó lett, de ekkor érdekes dolog történt:
3d Mark közben egyszerűen bejött egy kék képernyő, de nem írt ki semmit(tehát vmi kékhalál szerű cucc), azonban ilyen fehéres szürkés, megtört csíkok mentek keresztbe rajta(talán szöveg lett volna?)...nem tom mi ez, talán vga hiba
, pedig az agp fix.
Aztán:
A régi probléma megszűnt(nincs kép) egyébként codegen 350W-os a táp, a házzal együtt jött.
Van azonban egy naon érdekes, win problémám(ha ez túl off topic, akkor irányítsatok át lécci):
Még a tuning előtt történt, hogy egyszerűen eltűnt a vezérlőpultból a hely lan kapcsolat.
Kissé idefges lettem, mert a netet hubon keresztül kapom, és ha nincs kapcsolat, nincs net.
így is volt: nem volt net....
Azonban hiába probálnám visszahozni új kapcsolat létrehozása, stb. nem lehet, mert az ilyen kapcsolatot a win automatikusan hozza létre, a hálókártyát felismervén...
Természetesen a hálókártyával minden OK, csak éppen nincs kapcsolat..Erre nem tudtok vmi megoldást?
THX!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Hobby rádiós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Foxpost károsultak - 2026
- További aktív témák...
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Több darab Ryzen 5 Pro 3400g Legolcsóbban!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, pedig az agp fix.
Természetesen a hálókártyával minden OK, csak éppen nincs kapcsolat..Erre nem tudtok vmi megoldást?