- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Szerintem a fejlesztés miatt ne mondj le az RD-ről, mert szvsz a DDR-t se nagyon tudod majd a következő gépedben felhasználni, mert mire lecserélmél egy vatta új RD ramos rendszert, akkorra már jön a DDR-II (hacsak nem havonta cserélsz gépet)
Azért még én is hezitálok a Granit Bay felé. Jobb lesz az szerintem, és mégiscsak újabb mint a 850E. -
Hát nekem egy RD ramos rendszerem van (ABIT TH7II), de most új gépet fogok venni, és gondoltam, hogy az új GranitBay csipsz majd jobb lesz, de egyrészt sehol sem lehet kapni és ott is csak drágán :D
másrészt a tom's hardwaren olvastam egy tesztet, és nem volt valami meggyőző. Mondjuk az egy kicsit gyanus a tesztben, hogy a sima DDR-es lapok is verték a dual DDR-t, ami - ha igaz - akkor valszeg a kiforratlan BIOS-ok miatt van.
Úgyhogy most lehet, hogy mégis marad az RD-ram. Jelenleg még mindíg az a leggyorsabb, és most már nem is annyival drágább.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest