- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
válasz
J.J. András #50 üzenetére
9375 jomagyar forint.szal azért lehet hogy zalman jobb ,de pécsen ezt lehet az elhatározás napján megvenni a kettő közül:(
OFF:kicsit szétOFF a totyik.
Palának:én 360-as csífteket vennék. -
Loretto
veterán
válasz
J.J. András #47 üzenetére
jaja levágtam amit irtál.én sem használnám passzivan de a lehetőség elvileg megvan.ami még a srácnak pozítivum volt a led a ventin.ennyi.szal akkor nem éri meg az árát?
-
Loretto
veterán
válasz
J.J. András #42 üzenetére
így akkor simán partiban van a zalmannal súlyban. nem?
-
Loretto
veterán
válasz
J.J. András #42 üzenetére
érdekes.azt mondta, hogy nem parázott.eddig semminemű rossz előjelt nem tapasztalt.amugy nem hajlik a deszka sem.én ugy tudom hogy a foglalatok olyan 600-700 grammig birják a strapát. ő amd-re pakolta.
mivel csak tegnap szerezte be -érdekes kényszermegoldás ,mert pécsen ezekszerint nem lehet zalmant beszerezni ,csak rendelni :( - igy még nem nagyon tudtam kikérdezni,amit mondott hogy le kell venni a ventit róla,hoy fel tudja tenni , a venti müanyag.És elvileg lehet passzivként használni.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
látod J. J. is megmondta.
-
Loretto
veterán
hűtéshez még javaslom az aerocool ht 101-et.most vett haverom és nagyon elégedett.amugy zalmant akart venni alcu-t.
Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest