Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
smc_
tag
Az MMX-ben én sem vagyok biztos, utánanéztem az valószínűleg hülyeség. Eddig 150-et sikerült kipréselni belőle (2x75, 3.5V), ha ennél magasabbra akarom állítani (a lap max 3.5x75-öt tud) csak kisebb órajelen indul. Bios Agent 200 MHz-et írt ki max órajelre (szvsz ez kicsit irreális...
). Már minden lehetséges variációt kipróbáltam fsb, szorzó tekintetében. Szerinted érdemes még megpróbálni valamit (pl.
IOS frissítés, bár ilyen régi lapnál ez nem hiszem, hogy segítene), vagy ennyi, azt hagyjam porosodni???? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Már minden lehetséges variációt kipróbáltam fsb, szorzó tekintetében. Szerinted érdemes még megpróbálni valamit (pl.
IOS frissítés, bár ilyen régi lapnál ez nem hiszem, hogy segítene), vagy ennyi, azt hagyjam porosodni????