- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na hamarosan kiderul, igaza volt-e ttomax-nak, jujj de izgulok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Erdei88 #4689 üzenetére
Bezzeg amikor A Mester NV-rol ir szepeket azt nem linkeled be mi
Varom nagyon ezt a jatekot, jo nap lesz 24-e, mar latom Sok minden fog tortenni, lehet masnap beteg leszek
-
Erdei88
veterán
Fujitsu blog: Voltára váltanak a szerverek
Írta: Abu85..... ja, nem....
-
törölt tag
players, milyen kartyat vegyek? van itt jo Ti valahol vagy varjak Volta-ra
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Ez itt az ovoda, mit vartal
Azok utan ahogy nyilatkoztal rolam nem is foglak komolyan venni, annak vannak elofeltetelei. Reszemrol nincs harag, mar irtam korabban is privatban amire azota sem sikerult valaszolnod, a mai szemelyeskedeseidet is elnezem, nem erdekelsz, nem tartalak meltonak arra sem, hogy beszelgessek veled a tovabbiakban.
-
Puma K
nagyúr
válasz #45997568 #4662 üzenetére
Várj megint ereszkedek:
Kapsz egy piros pontot amiért tudsz linkelni gif-eket, de egy feketét is mert a gyerekes viselkedésből nem sikerült kikecmeregned.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz #45997568 #4652 üzenetére
"Az megy hogy lehulyezed a barataimat..."
Mivel a te hozzászólásodra reagáltam és arra ami történt így csak rád vonatkozóan írtam.
Kár volt idekeverni a többieket, mert nekik ehhez semmi közük továbbá az égvilágon semmi bajom nincs velük ( ), hiába próbálod csürni-csavarni a történetet
Kavarod-kavarod a dolgokat
Semmilyen pofonért nem jártam sehova. Ha már fórum akkor megosztom vagy reagálok arra amit gondolok. Erre lehet válaszolni úgy ahogy normális embertől elvárható.
Azokra reagáltam amiket ott olvastam, az hogy te sündisznó módjára reagálsz egy a témától eltérő rövid kitérőre majd nyúlcipőt húzva mész nyávogni a modiknak az téged minősít[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mar beizzitottam a bot-net-emet
-
törölt tag
Ez kell nekünk Vörösbor is van meg MILF is van meg pc is van meg VISZLÁT is van. [link]
-
törölt tag
Moderacio a moderatorokra tartozik, az hogy Te miert adtal okot ra az nem rank tartozik, az hogy vissza-visszajartal a pofonert megint csak maganugy miert. En nem jarok NV vagy Intel topikokba odaszarni. Ez az elso kulonbseg ketton kozott. Van meg sok, de mar erdektelen lettel szamomra, hogy miert? Olvass tovabb.
Az megy hogy lehulyezed a barataimat: playerst, Erdeit, Milkat, Tailort, stoont, Mahrenburgot, vakegerke-t ezze a szintsullyedessel hat nem tudom, nehez, majd ok elmondjak mit gondolnak ezek utan, meg ttomax is idejar neha, nem tudom ezek utan hogy fogsz vele szoba allni
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz #45997568 #4649 üzenetére
Próbálok egy szintre süllyedni, de még a jelentgetésig nem jutottam el, hogy adott hardver topikjában a konkurenciát megemlítem mint jobb ajánlat ár és teljesítmény szempontjából akkor ne rohanjak rögtön modiért és tiltassak ki bárkit is
Érdekes módon ilyet lehet Nvidia topikban írni (gyors és rövid vs), de AMD-ben már nem... ja mert alig vesznek vegát és nem pörög a topikja aztán jobban szemet szúr az ilyesmi és ez baromira tűrhetetlen arrafelé a propellerek szemében
Mintha az Nvidia propellerek (én azt veszem ami az igényeimnek és a pénztárcámnak megfelelő) rugalmasabbak lennének ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz #35434496 #4641 üzenetére
Akik tegnap előtt kezdték el a PC alkatrészekkel való ismerkedést és legózást azoknak újdonság lehet ez a "csoda driver" téma AMD esetén... pedig AMD85 anno és most is hivatkozott nem egyszer arra hogy majd az egyszer talán valamikor esetleg érkező VGA driver micsoda újításokat fog hozni és kettéhugyozzák az adott generációk aktuális csúcs AMD kártyái az Nvidia kártyákat... de hát ez sosem vált valóra.
A jelenlegi helyzet meg látjuk hogy mi... van egy GTX 1080 Ti és Titan XP aminek van ellenfele...?
-
törölt tag
Ez csak jo nekunk En orulok neki hogy vegre van valasztek es nem ugyanazokat a rokaboroket kell evrol evre megvenni egyre dragabban, amit ha akarok hogy jol mukodjon garivesztes terhe mellett skalpolni kelljen
Bar a lehetoseg tovabbra is adott, mindenki azt vesz amit akar es ugy szivatja magat ahogy neki jo
Az alairas cuki Wonderdriver talalat, segitek, 3-ik sor
Szoval ja, edes vagy, de ez keves ide
-
törölt tag
Erdei ha jó MILF van a közeledben akkor így kell tolnod a dumát és tuti kurblizni fogsz padawan! [link]
-
Erdei88
veterán
Rossz erőket érzek, itt vihar lesz
-
törölt tag
Na, azt hiszem ha az Hydronaut nem lesz eleg jo, akkor felpattintom ezt
Procira is, eleg a kupakra, mert hat ugy AMD forraszt, nem ganyolja szar pasztaval
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Aztán majd a jackpot elválaszt titeket
-
törölt tag
Na irány a vs! [link]
-
törölt tag
válasz #35434496 #4632 üzenetére
A piros tuti nyer, mert az mindig nyer
Ugy jatszunk mint Dale Cooper
-
törölt tag
Mai nap hupszi a legjobb barátom. Hupszi megyünk VEGAS-ba és felrakjuk a pirosra hüllő trafikját jó?
-
törölt tag
Basszus tegnap már láttam a boltok polcain Mikulás-csomagokat.
Vettem egy Kinder tojást Erdeinek hátha fullos MILF lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki mondja meg hol az a 40 mikron
Van otletem de lapozzunk, ez egy tokeletes GPU
User errorra gyanakszom
-
stoon
addikt
válasz #45997568 #4613 üzenetére
Europa a fejlett világ már elbukott a multikulti miatt , csak még nem tudják csak akkor szembesülnek vele ha valami "gázt" csinál valaki/kik! rendszerint késő! gyarmatosítok voltak, most őket gyarmatosítsák ennyi . valaki ehez popcornt eszik valaki át éli, de csak egyben bízom hogy a leszop.tt f@sz jó felén leszek/ünk
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
Hoppa
-
törölt tag
válasz Mahrenburg #4615 üzenetére
Na ezt igy fogom megkerni
-
Milka 78
nagyúr
válasz Mahrenburg #4615 üzenetére
Megvéve
-
törölt tag
Miert, nekem aztan tok mind1 hogy ki meleg, leszbi, fekete, azsiai akarmi. Itt nyugaton, a fejlett vilagban ezzel nem foglalkozik senki, maganugy
Az elso kapitany azsiai no volt, az elso tisztje egy fekete no, a hidon alig volt ember, mind mas fajokbol jott es vegyesen ferfiak es nok. Van meg kerdes
Most a kapitany egy feher ferfi, az elso tisztje egy idegen fajhim egyede, a fohos egy fekete no, apa, haladni kell a korral
-
addikt
válasz #45997568 #4610 üzenetére
Én az fsp aurum gold tápokra esküszök, de akkor en is az evga-t vettem volna a felhozatalból.
Ma hallottam a rádióban, hogy a János-hegyen éjszaka megdőlt a budapesti melegrekord.
15.3C° volt éjjel 70 éves érték dőlt meg.
Ezek szerint a mi players barátunk csak vett egy vegát.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
Itt nincs e-penis villogtatas, van az AMD meg minden mas
players neha probalkozik
Ugye milyen jo a trek? A vege mekkora volt mar a csoka a tukornel
tailor is beszant mindenkit a 'csaba, egyedul a burzsi hullo meg players napozik egyfolytaban, mi meg galyazunk kemenyen
tailor, mond Milkanak: Miert nem vettel Seasonic-ot? hupszi is azt vett, az jo
[ Szerkesztve ]
-
-
stoon
addikt
válasz Erdei88 #4592 üzenetére
jelentem jelentkezem! 2 napja belenyúlik a kora esti órákba a meló sajna mert vidékezek! + pubg-ozok! meg a hüje star trek azokkal a csúnya klingonokkal! meg ittis sok a hsz meg trollkoddás nehéz ebből a sok e pénisz mutogatásból kiszűrni a nekem való silány szörpös mondanivalót!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Milka 78
nagyúr
Hupszi!
Linkeld be légyszi az oldalt ahonnan van a spirál,mert itt nem lehet semmilyen műanyag spirált kapni.Fémbe még csak-csak,de dobozba mérik és nincs kedvem 10 ropit fizetni érte. -
törölt tag
Este tolom tovabb az Old Blood-ot
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- League of Legends
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC Eladó // AMD Ryzen 7 3700X // NVIDIA GeForce RTX 2070 Super
- GEOVISION GV1120/1240/1480AS V 4.21 8 Kamerás digitális megfigyelő és rögzítő rendszer kártya
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
- Logitech G923 + Driving Force Shifter + Vevor állvány