Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
Novemberi programom

-
Erdei88
veterán
Már várja a náci hordát az új Radeon Software

-
törölt tag
Kis Péntek van.

Erdeit kibanánozták.

-
Erdei88
veterán
Hupszit banánozták
-
Puma K
nagyúr
Mííííííííííííílyen szilikon?? Alig van melle a nőnek
(legalábbis a többi képén)De ninc isz neki pisztojja

Amúgy az egy videó ajánlom figyelmedbe és huzigálja lefelé a bugyingóját
Öregemberek nyálcsorgatódájába nem megyek nedvesedni

-
tailor74
addikt
Asztali láma valakinek ötszázé'?

Mögötte meg van egy vasló...

-
stoon
addikt
fent:két szilikon
és lent:a kinyomó pisztoly!

női ideálért, ajánlom figyelmedbe ezt : a topikot!
-
törölt tag

-
Puma K
nagyúr
"...miért nem mentek vele a szakmai topikba!ott mindenki hugyozhat mindenkire..."

Aki rosszalkodik arra ő lesz ráuszítva

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stoon
addikt
válasz
üzenetére
végre egy értelmes hsz! itt lassan szakmai topik lesz miért nem mentek vele a szakmai topikba!ott mindenki hugyozhat mindenkire,mindig ,mindenhol ,és ha nem, akkor is ,meg viszlát is !
az off topik használatáról kérdezze Artikát v,agy a topik gazdát, (de erre a címre benevezek a modkerben és minden on-olot ,ki off-olok azonnal egy banán társaságában!!!!!szerintem bele kellene törödni abba hogy a társaság egyik része zöld vérű! a másik a hagyományos piros! ennyi!)
-
törölt tag
Tailor&Milka!

-
törölt tag
Tailor alatt megállt a traki.
Milka megy menteni a Matizzal. 
-
tailor74
addikt
PS4-en fix 30 fps ér? Az mit is hugyoz ketté?
Az idegrendszerem...
-
törölt tag
Nagyon jo ez a jatek amugy, nalam GOTY

-
törölt tag
Vega 56 kettevizeli a 1080-at, jol pozicionalt a 1070Ti... rofl, inkabb jatszok meg szorpozok, jon lassan a masodik palack

-
törölt tag
-
törölt tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
üzenetére
Mi van megint megjött,vagy csak depi vagy?Mielőtt végleg melankóliába süllyedsz odaadnád nekem a 1080ti-det?Persze csak az után,miután kettéhugyoztál valamit,Erdeinek ramot adtál és Stoon + Tailor tisztes állást kap,szerető szárnyaid alatt,tehát nekem ráér holnap után is és VISZLÁT is!!!

-
törölt tag
Kiutáltatok.
Megyek én magamtól is. 
-
törölt tag
Zölderdőben jártam
gtx-et láttam
kettéhugyozta a pirosat
trakizhatok E? -
törölt tag
Erdei tőlem taposóaknát kap Karácsonyra.

-
Erdei88
veterán
-
törölt tag
Az aljas gané!
[link] -
törölt tag
-
törölt tag
Észrevettétek, hogy Erdei bulizik reggelig és szörpözik!? Továbbá hüllő gif-el inzultál már kora reggel?

Padawan! Jelentem ezennel Jedi fokozatra minősítelek.
Arti, Hupszi, Tailor, Milka? Megadjuk neki a Jedi fokozatot? Szerintem igazán sokat tett érte.
-
Erdei88
veterán

-
Erdei88
veterán
Mindenki nyugodjon le a 'csába, élek. De azért nagyon rezgett a léc

-
törölt tag
"VaLYon"
[link] -
törölt tag
Melyik aljas gané jelentett a hüllőnek, hogy PUBG-t játszom mostanában?

-
törölt tag

-
törölt tag
-
Milka 78
nagyúr
De akkor mostmár megoldódott?
Ha nem...biosban Advance-Chipset-Deep Sleep S5.Ezzel elintézted,hogy ne kapjon delejt az usb.Ha van a biosban fast boot opció akkor ott is tiltsd le,de ha jól rémlik az Asrock deszkákban alapból tiltva van (de érdemes átnézned)
Win10-en belül meg ezt kövesd.
Ezek után kizárt,hogy világítson bármi is a gépeden kikapcsolás után.
Hupszi : Van ben linuxos gép és alap szinten elvagyok vele,de még a w10-től is kevesebbet tudok róla.
-
Milka 78
nagyúr
És ott a pont!
Egy pár órája bekérdeztem a W10 topickba és onnan súgtak az MS legújjabb agymenéséről.Ezek full nem normálisak! 

Jelentem durván 23 órányi szerelés,telepítgetés után,végre üzemel a masinéria!
Kijelenthetem,hogy igazán el vagyok átkozva,mert 3 különböző probléma súlytott egyszerre ami a hardveres hiba irányába terelt ami csak minimálisan igaz.
A gép tökéletesen működik egy műanyag tálcán és az új ház reset illetve power gombjai sem zárlatosak (mert arról kapcsoltsm pró aképpen),ellenben valami áthúzhatott a kuckóban és emiatt kelt önnáló életre a gép.Most szigeteltem az alaplap mögötti részt és megszűnt a hiba.
A deszkának semmi baja csak szerencsétlen megzavarodott a sok reseteléstől.Mennek az oc beállításaim is.Igaz egy modullal kellett belőnöm a biost,majd másik modul be,de ez köszönhető annak is,hogy a szett nem kompatibilis a deszkával és a Seggszikla cseszett javítani ezt az anomáliát.
A gép kikapcsolt,de minden usb-s perifériám és az alaplapi ledek karácsonyfa módjára égtek,minden nemű bios beállításom ellenére.Ez utóbbit a Boss találta el,de elég kacifántos úton jutottam el a W10 topickig,ahol felvilágosítottak,hogy az MS a legújjabb frissítésében aktiválta a Fast Boot opciót ami felülírja az összes energiasémát amit a deszkádon beállítasz.
Ha parancsorból,vagy Rainmeter power off dockkal (évek óta ezt használom azért is új ez a hiba nekem) állítottam le akkor minden okés volt,ha meg simán a W10-el csináltam a fenti probléma előjött.
Fene se gondolta,hogy a frissített win-em csinálja ezt
Minden esetre a tanulság az,hogy a véletlen egybeesések nem is olyan ritkák.Itt is 3 különböző,komolytalan probléma állt össze és nem egy komoly hardveres frixi mint az gondoltam.
Mondjuk ez a ház áthuzásos,zárlatos téma kb 10 évvel ezelőtti,kodegányos korszakban nem volt ritka,de a franc sem gondolta,hogy egy ilyen kuckóval is előfordulhat.Valami a lappal testelhetett,mert a deszkán és a játékvizeken kívül semmi sem volt a házba,mindkét tápegység a földön hevert akár csak a power/reset gombok is és nem volt más a gépen mint egy m2-es ssd.
Ja hogy legyen egy kis szerencsém is...Budapest szerte nagy kiterjedésű elektromos zavarok voltak a rendszerben.Tv,pc,elektromos kütyül folyamatos újraindulását okozta.Mekkora lett volna ha ezeket az újrIndulásokat is felvettem volna a gépem hibahalmazába...szerintem benzin+gyufa és hali
Nagyon rég szívtam géppel ennyi t,ilyen noname problémákkal,én konkrétan deszka és ezen belül bios chip és valamilyen usb-s zárlatra,de mindenképpen komoly hardveres hibára tippeltem.
Még a héten újrarakom a Win-t és még jön pár ventim amit be kell építenem+ a szabályzást is meg kell oldanom,de remélem most már sínen vagyok
-
törölt tag
btw, players, vettel ma mar valamit, lassan 3-4 napja ures kezzel fekszel le aludni, ez igy nem mehet tovabb

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Eleg szomoru eletem van 

ha kikapcsolom az usb cuccokat ha nem!