- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
#45997568 #4652 üzenetére
"Az megy hogy lehulyezed a barataimat..."
Mivel a te hozzászólásodra reagáltam és arra ami történt így csak rád vonatkozóan írtam.
Kár volt idekeverni a többieket, mert nekik ehhez semmi közük továbbá az égvilágon semmi bajom nincs velük (
), hiába próbálod csürni-csavarni a történetet
Kavarod-kavarod a dolgokat
Semmilyen pofonért nem jártam sehova. Ha már fórum akkor megosztom vagy reagálok arra amit gondolok. Erre lehet válaszolni úgy ahogy normális embertől elvárható.
Azokra reagáltam amiket ott olvastam, az hogy te sündisznó módjára reagálsz egy a témától eltérő rövid kitérőre majd nyúlcipőt húzva mész nyávogni a modiknak az téged minősít
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest