- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozobá
csendes tag
válasz
Stefi_dzsi #1239 üzenetére
Szia bocs hogy nem válaszoltam , megkerestem a garancia levelet. Mondjuk a garancialevél nincsen túlbonyolítva egy A5 papír rajta ennyi szöveggel: overmax garanciális feltételek a steelcore10 III készülékre 36 hónap garanciát vállalunk. jótállási jegy. a terméket importálja és forgalmazza Conflex kft az eladó szerv tölti ki, megnevezés.......... típusú készülék szériaszám........ vásárlás időpontja pecsét helye aláírás.
Tehát valóban fullos 3év a gar. -
zozobá
csendes tag
válasz
janigod #1234 üzenetére
Gyors elolvastam a tesztet, korrekten leirja a kütyüt. Nekem is mentek a videok szépen, a hangszórója tényleg gyengusz egy kicsit. Az akkuidőt is teszteltem, 5óra kijelzőidővel, volt benne kb 1 ora net, a többi film, olyan 65-70% ot evett meg az akkuból, 3/4 fényerőn kb.
-
zozobá
csendes tag
válasz
janigod #1232 üzenetére
Szia
Most probálom éppen. Eddig nagyon jo benyomást keltett.Szép kijelző, az akku-rol még nem tudok sokat mondani,
holnapig probálom tesztelni. Autofokusz hátsó kamera, vaku nélkül.
Sztem ezt a felbontást tudja rendesen kezelni a cpu+gpu.
(Probáltam a Wayteq xTAB-100qcr-is abban is hasonlo a vas,oda sok a felbontás, még a csökkentett 1600x1200 -ba is lehet érezni.)
Probáltam egy Telenor-os USB 3g modemet, simán megette, ment vele a net.
Adnak hozzá egy kihajhatós bőrtokot (láttam már igényesebbet is), és a legfontosabb, 3év gari !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest