- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsonnevend
csendes tag
Sziasztok, Outlook2000 kérdés, de talán tudtok valamit mondani:
Control panel -> Mail. Itt hozzá lehet adni új szolgáltatást, fel is jön egy lista, amiben ilyenek vannak, hogy: Internet Email, Lotus Notes Mail, Microsoft Mail, Personal Folder, Outlook address book, stb. Korábban volt itt egy olyan is, hogy Microsoft Exchange Server, de a jófej német feliratú gombokkal sikerült ezt törölnöm (anélkül, hogy visszakérdezett volna a mocsok, én meg nem tudtam, hogy Entfernen = végleg törlés visszakérdezés nélkül). Tehát most már nincs Microsoft Exchange Server a listában, viszont nekem pont az kellene a levelezésem beállításához. Hogy lehet ezt a szolgáltatást a listába visszavarázsolni? Lehet neki install file-t benyomni (németül Diskette... opció), de nem találom a file-t. Windows help természetesen szart sem ér, ezen nem is lepődtem meg - plusz az is német
Környezet: XP alatt Outlook 2000 van installálva, ráadásul németül...
Van valami ötlet? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest