- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
dpe8
tag
Probléma megoldva(félmegoldás).
Hagytam a ki**szott outlook exp-t.
Opera beépített levelezőjét használom, király csak még nem minden tiszta. Csak azt nem tudom Microsofték miért nem képesek egy ilyen ''minden van benn és könnyen beállítható'' böngészőre. Ja és szebb is. -
X-COM
nagyúr
hát esetleg backup után, próbáld meg törölni a HKCU\Identities kulcsot
-
dpe8
tag
Mit visz a szőke nő a lakatlan szigetre?
lakatot -
dpe8
tag
Valaki segítsen
-
Clyde22_
tag
Beírom angolul a hibaüzit, hátha segít. Már többször is rákerestem guglin, sok megoldást találtam, de egyik sem vált be nekem.
''Outlook express could not be started. The application was unable to open the Outlook Express message store. Your computer may be out of memory or your disk is full. Contact Microsoft support for futher assistance. (0x80040154, 2)''
A második messagebox:
''Outlook Express could not be started because MSOE.DLL colud not be initilaized. Outlook Express may not be installed correctly.''
Ha talál valaki valamit, kérem post-olja a megoldást!!! Én a magam részéről bármit kipróbálnék!
üdv,
-LC- -
dpe8
tag
Valaki PLZ segítsen
-
dpe8
tag
Valaki segítsen!
-
X-COM
nagyúr
próbáld meg, hogy átnevezed a folders.dbx-t
-
Clyde22_
tag
Nekem ugyanez a problémám angol Win2k alatt SP4-gyel, mióta felraktam a windows-t! Fogalmam sincs mi idézte elő, de ha felteszem az Office-t, akkor az abban levő Outlook sem megy, már próbáltam mindenféle registry-adatot átvenni a tesóm gépéről, full Outlook dir-t átvenni, semmi nem segített. Kb 3 hónapot szoptam vele, utána hagytam a francba... Nézegettem a net.en is fórumokban a megoldást, de nem találtam semmi érdemlegeset... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tud-e valaki segíteni! Ha kell, este bemásolom angolul ugyanezt a szöveget.
-
moonman
titán
szerkesztettem.
-
dpe8
tag
Javítva!
-
moonman
titán
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
dpe8
tag
Itt a két kép
illetve belinkelve
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dpe8
tag
Tegnap óta ezt a baromságot írja ki.
Utánna meg ezt.
ha valaki tud légyszi segítsen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest