Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Golfórát csinált a Huawei a gyönyörű GT 6 Próból
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Vagy egy Total (Windows) Commenderrel darabolt cuccról van szó, de - ami valószínűbb, különüsen ha netről szedted le - egy szegmentált RAR állományról, aminek a legkisebb sorszámú darabját ha bedbod a WinRAR-ba, vagy a Comanderen belü Alt+F9-et nyomsz rajta, kicsomagolhatod a tartalmát. Ha már letörölted a sorszámozott fájlokat és csak a tévedésből összefűzött ''out'' van meg, azt is bedobhatod a WinRAR-ba.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
pl totalcommander csinalja darabolt file-ok osszeillesztesekor -- nevezd at, valoban bevalik, ha tudod mire kell nevezned, vagy nezd meg ezeket => Bővebben: link, Bővebben: link
-
SVG
csendes tag
Találkozott már valaki ''out'' formátummal?Kicsomagolás után a megszokott avi vagy mpeg helyett out kiterjesztésű file-t kaptam, és nem tudom, hogy lehet lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval megvannak még a számozott rar file-ok is,ezeket egyesítettem tc-el,és lett belőle: filmcíme.part1.out . Lejátszani sem tudom semmivel.Rosszul csomagoltam ki?