- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
LarsR
tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott-e már valaki hasonlóval, de én is leírom bánatom, hátha valaki tud valami megoldást ajánlani nekem. Kidobni nem akarom (párszor már gondolkoztam rajta, hogy földhöz vágom..), szóval ezt a lehetőséget légyszíves ne írjátok
Nokia X6 16GB-os lassan 3.-ik éves. Jó aksiidővel és törésmentes állapotban. Igaz párszor már potyogott le innen-onnan, de bírja.Az a probléma lépett fel pár napja, hogy akartam hívást fogadni, de se a zöld gombra, se pedig a kijelzőn lévő hívásfogadásra sem reagált csak csörgött. Amikor csörgés közben feloldottam a bill. zárat akkor meg hívásvárakoztatásra tette a beérkező hívó felet. Amikor visszazártam csörgött tovább. Kikapcsoltam, vissza, de PIN-kódot nem tudtam beírni, nem érzékelte a kijelzőt. Hiába vettem ki az aksit is, nem változott semmit sem. Pár órán keresztül nem volt benne aksi, utána bekapcsoltam és működött minden, amíg le nem zárt a bill. zár. Hiába oldottam fel, a probléma ugyan az volt, kijelző nem reagált. Nagy nehezen sikerült rajta lefrissítenem a szoftvert. Ugyan azt amit kb 2 éve vagyamikor megjelent, de semmi nem változott. Azután csináltam rajta egy gyáribellításra visszaállítást. Akkor működött fél napig. Észrevettem, hogy kegyetlenül lassú! Keresgéltem az eredeti szoftverét, amivel még megvettem, de sehol nem találom, elég sok oldalt kiolvastam már a google könyvből pedig
Valaki valami linket tud nekem linkelni a régi szoftverekkel kapcsolatban? Vagy marad pendrivenak a telefon? Memóri nincs tele, se a C se pedig a D.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- World of Tanks - MMO
- Revolut
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest