Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peugeotmate
őstag
válasz
vinpilu #39479 üzenetére
Igen, a telefonon ha megadom a routerhez tartozó jelszót, akkor ugyan csatlakozik rá, de internet nincs. (Ezt jelzi is a telefon.)
Viszont a haverom másik szobába fog lakni így majd neki is be kell majd állítani magának egy saját hozzáférést, az enyémtől független procedúrán keresztül. Ez nem kavarna be abban, hogy az én és az ő routere is az ő gépéről lenne beállítva?
(Sajnos ilyennel nem volt tapasztalatom korábban, ezért ennyire amatőr a kérdés.)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
vinpilu #38997 üzenetére
hmm, ez jónak tűnik, de jól látom hogy ennek a használatához mindenképp elő kell rá fizetni? én mondjuk nem bánnám de nem az én hálózatomra lesz, és nem tudom hogy az ismerősöm mennyire akarna még ezért is külön fizetni...
ha maradna a PPTP, akkor meg lehet csinálni hogy lássák a megosztásokat a VPN-en csatlakozók is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest