Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: Kezünkben az új Nothing mobilok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Köszönöm szépen a választ!
Hmm, ezért kérdeztem, mert nekem is gyanúsan olcsó
Ámde szerintem aki ma optikázik az gigabit, meg 10 gigabit/s magasságban gondolkozik ezért ennek kicsi a piaca, azért is lehet olcsó. Nekem mondjuk pont elég lenne, ha valaha kéne gyorsabb, akkor addigra a jobb médiakonverterek ára is lemegy talán.
Amúgy még az optika mellett volna az átmérője. Van néhány olyan védőcső a falban, ami elég dugig van már és míg ez beférne, addig a CAT6-al szenvedés volna.
Szia! Köszönöm szépen a választ, ezt tuti benéztem volna alapból
! Akkor 100 megabites ethernetre alkalmas a kütyü nem? Csak az optikai kábel egyik végén A, másikra B típusú ilyen kell és a kettő közé egyetlen optikai? A honlapon is így van ahogy látom, bár ez nem pont ugyanaz a termék:
*Más: A 30m mindkét végén SC végű optikai patch helyett vegyek inkább ilyen optikait méterre, fűzzem be és valamilyen módon félházilag is el lehet ezeket látni csatlakozókkal netán? Mondjuk akkor már mindenképpen olyat vennék, amin félig van SC csatlakozó... az egyik végén legalább. Akkor csak az egyiket tudom elrontani... vannak ilyen gyorsszerelésű csatik, bár ahhoz is kell szerszám sajnos... nem egyszerű ez annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest