Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Sziasztok!
Ha a gép a net kapcsolatot gigabites hálókártyával csak 100mbitesnek jelzi ki (250 mbites csomag mellett) akkor az csak a kábel hibája lehet? Win11 oprendszer, de win10 alatt is ez volt. Telekom szolgáltató, saját Sagemcom modemük, cat5e kábel. A nappaliban van a modem, és az én szobámba két utp kábel is jön, egy a géphez egy a set top box miatt. Utóbbi már nincs is, visszaadtam, így mindkét kábellel tudom tesztelni, de ugyanúgy csak 100mbit. Pár éve szerelték be a falba a kábelt villanyszerelők, padláson keresztül megy, nem értek hozzá, de nem lehet csak egyszerűen új kábelt behúzni a régi helyére. Ami fura, hogy a másik szobában lévó kábelen megvan a gigabites kapcsolat és a teljes 250mbit-es sebesség. Ugyanaz a kábel, ugyanakkor és ugyanazok a szerelők által behúzva. A nappaliban lévő 4. kábel is rendben van ami ott egy set top boxba megy, de direkt teszteltem, szintén rendben van. Csatlakozó csere volt már ezen a két problémás kábelen. Az eszközkezelőben a hálókártyánál próbáltam auto negotiationt és manuálisan gigabit full duplexet állítani. Megsérülhetett ez a két kábel, vagy mi lehet a gond szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest