- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz
Vision #18671 üzenetére
Engem multkor kitiltott mindket feluletrol amikor bejelentkeztem mobilon es desktopon is egyszerre, negyed orat kellett veszekedni az ugyfelszolgalattal hogy feloldjak. Az a vicc, hogy a mobilos feluleten a bongeszosre hivatkoztak (hogy csak ott lehet elintezni amit szeretnek), erre belepes utan kidobott mindkettobol. Gratulalok.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Vision #18280 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Azért is kérdeztem rá mert munkahelyen volt már kis kellemetlenségem, legalábbis nekem úgy jött ki az a szituáció és nem nagyon akarok így tudomást adni ezekről a dolgokról. Néztem hogy van egy más banknak is elég jó áruhitele, és felhívtam, mondták hogy nem kell munkáltatói igazolás, viszont a bank felhívja a munkáltatót.
Amivel hangsúlyozom, nincs baj, csak pont ezért írtam be ide hogy mi a tapasztalat. Mert tök jó hogy feketén-fehéren valami le van írva, csak azért a valóságot mégis az tudja megmondani akinek tényleges tapasztalata volt már vele.
Egy szó mint száz, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest