- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mecsek20
tag
válasz
borges7 #10516 üzenetére
Nekem megbízási díj volt. Évekig elfogadták, aztán egyik hónapról a másikra 1000-ről 4500 körülire emelték a havi díjat arra hivatkozva, hogy nem érkezik elegendő munkabér. (ami netto 500 felett volt több helyről havonta) Chat-es ügyintéző és személyesen a bankfiókban is azt mondták igazam van, de ők nem tehetnek semmit mert a panaszkezelési csoport illetékes. (Ilyen az OTP-nél a prémium ügyintézés) Szerintük meg nincs igazam, de méltányosságból több heti levelezés után visszautalták a különbözetet, én meg szerződést bontottam velük. Valamelyik százoldalas ÁSZF-ben le van írva h mi számít szerintük munkabérnak. Én meg nem vagyok hajlandó random időben változtatott (a változások dőlt betűvel) többszáz oldalas pdf-eket olvasgatni.
-
mecsek20
tag
-
Peter.70
addikt
-
borges7
aktív tag
válasz
borges7 #10497 üzenetére
Következő történt(tök jellemző a szórakozottságomra...), bennfelejtettem egy Foxpost automatában a VISA-kártyám, majd mikor észrevettem, le akartam tiltani a mobilbankban, de mint az imént kiderült, nem azt, hanem a virtuális kártyát tiltottam le sietségemben.
Aztán visszarohantam, és megtaláltam a kártyát az automatában, ahogy otthagytam. Kb. egy óra telt el közben.
Ezután chat-en érdeklődtem az OTP-nél, hogy újra lehet-e aktiválni, és a tanácsadó azt mondta, hogy mivel nyilvános helyen hagytam, így ha leírták róla az adatokat, akkor más is tudja elvileg használni. Vagyis az én döntésem, hogy használom-e, vagy kérek újat.
Ti mit tennétek? -
-
olloczky
senior tag
válasz
borges7 #8705 üzenetére
Azt nem értem, hogy ez miért kerül pénzbe? Egyrészt ami feltűnt különbségben, hogy az új appban vannak ezek a kimutatások, hogy mit mire költöttél meg ilyenek, illetve a webes felületen meg lehet nézni a szerződéseidet. Szerintem ennek tök alapnak kéne lenni egy ilyen appban 2020/21ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest