Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cblacksmithc
aktív tag
válasz
tylerddd
üzenetére
A webkártyán alapesetben nem kell, hogy pénz legyen. Ha nincs, nem tudják ugye beszedni. Én csak akkor eszem át és addig, amíg kifizetek valamint. Ha nem a főszámlán akarod tartani, arra ott a persely. Na abból nem tud kivenni senki semmit, csak akkor, ha megmondod minden adatod.
-
DS39
nagyúr
válasz
tylerddd
üzenetére
Persze, ez vásárlóként tök természetes.
Kereskedőként meg szarrágás, mert legközelebb lehet már 10k-ért vásárolhat, szóval ezzel vásárlókat veszíthet, ha van konkurencia, és emiatt inkább odamennek.A NAV szokott vizsgálódni, nálunk a helyi pékséget bezáratták 12 napra hasonló szabálytalanságok miatt.
-
xrvman
őstag
-
tomp
félisten
-
-
yogibear
addikt
-
KicsiRegő
tag
-
viktorhu
veterán
válasz
tylerddd
üzenetére
Egyelőre úgy tűnik, nem is lesz havidíjas működés. Amíg a régit teljesen ki nem vezetik, addig hosszabbítják az ingyenességet, utána meg a csomagokba akarják beépíteni az ingyen mobilbankot. Inkább majd az lesz, hogy esetleg emiatt lesznek kénytelenek elengedni emberek régi jó csomagjaikat, hogy valami újra váltsanak.
-
Mercutio_
félisten
válasz
tylerddd
üzenetére
Államkincstárnál MÁP+ vétele, ingyenes számlavezetés és kiutalás, szintén ingyen fel tudod tölteni kártyás vásárlásként a kívánt összeget.
Sávosan (3,5%-6%) kamatozik, a kamatot naponta számolják így a 29. naptól kitermeli a 0,25%-os visszaváltási költséget, az első évben félévente, utána évente 1 hétig ingyen visszaválthatod, akkor a 0,25% sincs levonva. -
F.E.K..
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Nekem tegnap volt egy sikertelen kártyás vásárlásom.
Weboldal feldobta a hitelesítő kód kérést, app szintén kérte, megadtam, app-ból eltűnt....majd pár perc után a weboldal közölte hogy sikertelen az engedélyezés, úgyhogy próbáljam újra.
Megpróbáltam.
Akkor is ugyanez lett a vége... Weboldal írta hogy kéri a megerősítést, app feldobta hogy jóváhagyandó tranzakcióm van (adatok stimmeltek), jóváhagyom, app-ból eltűnik... weboldal egy idő után sikertelen megerősítés, próbálja újra.
Mintha timeout-olt volna a rendszer.
-
Keem1
veterán
válasz
tylerddd
üzenetére
Elvben bármelyik, de a "régi" ATM-eknél kézi erővel történik a feldolgozás, addig nem lesz a lóvé a számládon. Vannak viszont befizető ATM-ek (az OTP új arculatához igazodva elefántcsont-zöld színű), itt gépileg dolgozzák fel és a befizetett pénz azonnal megjelenik a számlán. Én ez utóbbit javaslom, előszeretettel használom.
Ilyen van pl. a Westendben vagy a Blahán lévő fiók előterében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma is küldött egy pusht egy tegnap délelőtti kártyás fizetésemről.