- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nincs ott egy kamatterheles? Vagy hitelkeret-tullepesi, amit levontak a befizetesbol, de me'g nem konyveltek? ha ennek megfelelo a nagysagrend, akkor az lehet az oka.
Hat igen, hitelkartyat csak ugy szabad hasznalni, ahogy a bank nem szeretne hogy hasznald. Mindig a kereten belul, es hataridon belul visszatoltve, semmi kavaras. A tobbi hk legalabb nem hasznalja ezt a kartyaegyenleg / szamlaegyenleg szetvalasztast, talan az otp-nel is van meg olyan ami a szokasos, ezt csak az amextol orokolte meg a Bonusz (volt mind2 de vissza kellett adni mikor lakashitelt vettunk fel, ezert most nem tudok hasonlitani). Ugyan masik banknal is lehet a hitelkartyad, mint ahol a folyoszamlad, de gondolom otp-bol nem utalsz ingyen, igy az osszessegeben lehet hogy konkretan nem jobb. -
psg5
veterán
Mai nappal az appban az látszik, hogy a tulfizetes nagy reszet átvezették a hitelkeretbe. Viszont ez pedig azért érdekes mert nem a teljes tulfizetest...Van aki el tudja magyarázni ennek a mukodeset foleg arra tekintettel hogy tulfizetes eseten igy hogy "vissatolti" a hitelkeret az ebbol történő vasarlas az eves jovairasokba beleszámit? A bankban egyértelműen nem tudják elmondani ez most már sajnos kiviláglik...
-
axioma
veterán
automatikus, csupan fordulokor vezetik ra a kartya egyenlegre, a szamlaegyenlegen egybol ott van - pl. ha volt valami kamatozast v. dijat okozo hiany, akkor az nem terhel tovabb
az mondjuk erdekes, hogy koltheted - anno mikor amex volt konkretan ezt nem lehetett [mondjuk pont a 'porgetest' egyik bank se szereti a hitelkartyan, visszateritesesnel plane, de okozott gondot khr ellenorzesnel is] -
psg5
veterán
Beszéltem az otp-vel és azt a tájékoztatást kaptam hogy a túlfizetésben jelenik meg egyébként valóban a túl fizetésben idő közben meg is jelent a befizetésem és a használom a kártyát akkor le is fogy a hitelkeretem a túlfizetésből tudok továbbra is vásárolni viszont ekkor nem kerülnek jóváírásra a vásárlásos tranzakciók ugyanis a bank nem tud mit kezdeni az ilyen jellegű túlfizetéses befizetésekkel. Mivel ilyenkor nem a bank pénzét használom hanem már a saját pénzzemet nyilvánvalóan ez logikus is és nyilvánvalóan a feltételekben és a hirdetményebb benne szerepelt is. Még azt nem tudom hogy amikor letelik a 30 nap és lesz a 15 napos türelmi időszak akkor ezt a túl fizetést automatikusan beszámítják a hitelkeret be és csak a fennmaradót kell kifizettem vagy nekem ez külön kérnem kell.
-
psg5
veterán
Az éves kártyadíj csak első évben jár vissz? A tobbiben felszámolják? Akkor nem lehet 30.000-et kimaxolni.?
Új MC Bonus, Mastercard, VISA, Mastercard Vodafone vagy VISA-OTP BOM, Otthon hitelkártya
szerződést kötő vagy arra konstrukciót váltó ügyfelek esetében az első éves kártyadíj
levásárolható. Ez azt jelent, hogy amennyiben a szerződéskötést, vagy konstrukcióváltást
követő 45 napban a hitelkártyával végrehajtott (fő- és társkártyás) és lekönyvelt vásárlások
összege eléri vagy meghaladja az éves kártyadíj mértékét, a Bank a hitelkártyaszámlán terhelt,
első éves kártyadíj mértékét a szerződéskötést követő 2. hónap utolsó napjáig utólag jóváírja.
Kizárólag az adott konstrukcióhoz tartozó első, terhelt éves kártyadíj kerül jóváírásra,
amennyiben a vizsgálat időpontjában a hitelkártya számla nincs lezárt vagy zárás alatti
státuszban. -
psg5
veterán
Illetve még annyi, hogy az online számlafizetések is vasárlásnak minosulnek? Pl. Biztositasi díj online fizetése? És a belépési bonus mikor kerül rá? Belepesit megtalaltam: Vásárlás visszatérítéssel rendelkező hitelkártyák esetén a Belépési Bónusz összege a
szerződéskötést követő második hónap végén kerül a vásárlás visszatérítés gyűjtőbe és az
adott év decemberében esedékes vásárlás visszatérítéssel egyidőben kerül a hitelszámlán
jóváírásra. A „Belépési Bónusz” a kártya típusonként eltérő éves 30.000, 50.000 60.000 és
120.000 Ft-os maximális jóváírásokba beleszámít. -
-
DS39
nagyúr
ebben az országban el tudnám képzelni, hogy emberi jóváhagyás kell, de valószínűleg nem ez az oka.
az sem világos, hogy ha van egy fiók, és az 18 óráig van nyitva, akkor a pénztár miért csak 16 óráig van nyitva. vagy akár számlanyitás / módosítás ebben a 2 órában miért nem végezhető.
egyszer majdnem megkérdeztem a humanoidot ott, hogy jó, de akkor te mi a faxnak ülsz itt 16-18 között, azért hogy nézd a falat? merthogy semmilyen szolgáltatást számomra nem tudott elvégezni... -
Áh, értem, sajnos tényleg nincs ötletem hova tűnhetett, esetleg indítsd újra telefont vagy töröld le a Classicot és/vagy telepítsd újra az újat, hátha magához tér.
Nem, a Google Wallet csak az NFC fizetés részét váltja ki stabilan, minden mást a Simple-ben kell intézni továbbra is.
-
Valószínűleg azért nem dobja fel, mert nincs benne olyan kártya, amit NFC-re lehet használni. Ugyebár a régi appban a Mastercardot lehet, újban pedig a Visát. Vagy eddig az újat használtad NFC-re? Mert akkor nem tudom, nekem jelenleg beadja azt is.
Ha gondolod kipróbálhatod már a Google Walletet (Google Pay) is, amiben minden működik. -
psg5
veterán
Most amit tettem, hogy beléptem a simple classic-ba is. Vélelmezem hogy valami hiba itt (is) lehet mivel az új simplet használom mindenhez, de valamiért az NFC-nél a simple classic van beállítva és fel sem dobja az új simple-t.
Most viszont gondolom a két simple össze fog majd akadni...? -
emeritus
tag
Gépjárműadó kártyás befizetése lehetségesnek látszik a NAV EFER oldalon VPOS terminál választásával. Magánszemélyként próbaképpen elindítottam a folyamatot és ugyan nem fejeztem be, de teljesen működőképesnek látszik. (A NAV befizetési tájékoztatóban vannak VPOS fizetésre ködös célzások. Próbáld ki, az OTP ebben nem kínál saját megoldást.)
-
Hosssszu
őstag
Üdv.
Én ma voltam bankfiókban. (nem emiatt)
Ott a hölgy felhívta a figyelmem hogy érdemes átállnom az újra, mert szerinte jövőre már régi nem lesz.
Ezt vedd úgy ahogy én is, leginkább pletykának, hiszen a szó elszáll. De azért ez alapján azért érdemes néha felnézni az OTP honlapjára hogy nem-e ad ki közleményt/hírt ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest