- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Neovenator #36 üzenetére
tök nyugodtan rakd rá az alsó befúvókra egy kisebb távtartóval.
ilyen kicsi térfogatármanál ez az egész airflow dolog egy nagy maszlag, akárki akármit mond, ha nem közvetlenül és teljesen takarod le a ventiket akkor nagyjából azt pakolsz bele a gépházba amit akarsz.
jut ezsembe még amíg viszonylag meleg van addig meg kéne csinálnom a gépházat teletöltjük pingponglabdákkal projektetdemonstrálni hogy mennyire nincs ennek az egész "airflow" dolognak jelentősége konzumer cuccoknál.
-
fatpingvin
addikt
én most vettem apróról nemrég egy igen jó felszereltségű Ivy Bridge deszkát... ja várj, ez is military/industrial
nekem az alaplapoknál az alapból a komolyan vehetetlen kategória ha Realtek NIC van ráépítve, management portnak esetleg jó de érdemi networkingre inkább engedjük el.
a kevés RAM slot jogos, illetve amit én még kifejezetten hiányolni szoktam az a bővíthetőség. a legtöbb ilyen deszkán összesen egy darab x1-nél hosszabb PCIe slot szokott lenni, amin kettő van az már fullosnak számít.
illetve azt sem bírom felfogni hogy a gyártók miért szoktak le a x4 ill. x8 slotok használatáról. nyitott végű is tökéletesen megfelelne.
a legacy portokat már nem is említem: parport, PCI...
-
fatpingvin
addikt
Asix van. jobb is a ReTek-nél. más IIRC nem gyárt gyorsabb USB NIC-et.
egyébként erre a célra szerintem kifejezetten ellenjavallt ugyanis a nagy adatforgalom akkor is le fogja terhelkni a procit az USB interruptokkal ha mondjuk a NIC ben van crypto offload engine (spoiler: USB-sekben nem jellemző)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Mobilhasználat külföldön
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest