- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
én most vettem apróról nemrég egy igen jó felszereltségű Ivy Bridge deszkát... ja várj, ez is military/industrial
nekem az alaplapoknál az alapból a komolyan vehetetlen kategória ha Realtek NIC van ráépítve, management portnak esetleg jó de érdemi networkingre inkább engedjük el.
a kevés RAM slot jogos, illetve amit én még kifejezetten hiányolni szoktam az a bővíthetőség. a legtöbb ilyen deszkán összesen egy darab x1-nél hosszabb PCIe slot szokott lenni, amin kettő van az már fullosnak számít.
illetve azt sem bírom felfogni hogy a gyártók miért szoktak le a x4 ill. x8 slotok használatáról. nyitott végű is tökéletesen megfelelne.
a legacy portokat már nem is említem: parport, PCI...
-
fatpingvin
addikt
Asix van. jobb is a ReTek-nél. más IIRC nem gyárt gyorsabb USB NIC-et.
egyébként erre a célra szerintem kifejezetten ellenjavallt ugyanis a nagy adatforgalom akkor is le fogja terhelkni a procit az USB interruptokkal ha mondjuk a NIC ben van crypto offload engine (spoiler: USB-sekben nem jellemző) -
Dragon3000
nagyúr
A gépem 1 évig az integrált realtek 2,5Gbps lan megoldással volt összekötve a nassal és szépen ment 2,5Gbps-kel bármiféle hiba nélkül, pedig minden adat a nasban volt. Intel ekkoriban megjelent megoldásaival csak a gondok voltak, instabilitás és talán gigabitre korlátozva jól ment, de volt akinek úgy sem.... Ha így állsz hozzá, akkor kb egyik gyártó megoldása sem hibátlan, így nehéz lesz választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest