- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
én most vettem apróról nemrég egy igen jó felszereltségű Ivy Bridge deszkát... ja várj, ez is military/industrial
nekem az alaplapoknál az alapból a komolyan vehetetlen kategória ha Realtek NIC van ráépítve, management portnak esetleg jó de érdemi networkingre inkább engedjük el.
a kevés RAM slot jogos, illetve amit én még kifejezetten hiányolni szoktam az a bővíthetőség. a legtöbb ilyen deszkán összesen egy darab x1-nél hosszabb PCIe slot szokott lenni, amin kettő van az már fullosnak számít.
illetve azt sem bírom felfogni hogy a gyártók miért szoktak le a x4 ill. x8 slotok használatáról. nyitott végű is tökéletesen megfelelne.
a legacy portokat már nem is említem: parport, PCI...
-
fatpingvin
addikt
Asix van. jobb is a ReTek-nél. más IIRC nem gyárt gyorsabb USB NIC-et.
egyébként erre a célra szerintem kifejezetten ellenjavallt ugyanis a nagy adatforgalom akkor is le fogja terhelkni a procit az USB interruptokkal ha mondjuk a NIC ben van crypto offload engine (spoiler: USB-sekben nem jellemző) -
Dragon3000
nagyúr
A gépem 1 évig az integrált realtek 2,5Gbps lan megoldással volt összekötve a nassal és szépen ment 2,5Gbps-kel bármiféle hiba nélkül, pedig minden adat a nasban volt. Intel ekkoriban megjelent megoldásaival csak a gondok voltak, instabilitás és talán gigabitre korlátozva jól ment, de volt akinek úgy sem.... Ha így állsz hozzá, akkor kb egyik gyártó megoldása sem hibátlan, így nehéz lesz választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Ubuntu Linux
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő